Terassikalusteet esille

16 toukokuuta 2022


Ihanat keväiset kelit ovat taas muutamina päivinä ilostuttaneet. Vaikka parina viimeisimpänä päivänä on satanut vettäkin, tuntui se tekevän luonnolle todella hyvää. Nyt nimittäin koivuissa näkyneet  hiirenkorvatkin ovat jo silmänräpäyksessä kasvaneet lehdiksi. 


Laitettiin jo edellisenä viikonloppuna mieheni kanssa hieman meidän etupihaa kesää varten kuntoon. Meillä on tässä väliaikaisessa kodissa siis ainoastaan oma etupiha, sillä takapiha olisi suunnattu pohjoiseen. Onneksi on edes tuo etupiha, sillä se jo ratkaisi meidän säilytyshaasteita piha- ja terassikalusteiden ja -tarvikkeiden suhteen.  Talvella tavarat säilyivät hyvin siinä pressujen alla ja nyt ne oli helppo kaivella esiin kesää varten. Terassikalusteet kesää varten valmiiksi


Meillä oli edelliseen kotiin hankittu terassisohva, ruokapöytä, apupöytä grillailuun sekä pari pikkupöytää terassisohvan viereen. Ja tietysti grillit! Nykyisessä kodissamme ei ole terassia, vaan etupihalla on laattaa ja nurmikkoa. Yritimme sommitella sohvan laattojen päälle ja pöytäkin mahtui siihen sivuun osittain. Grillit saavat nyt olla ihan vaan keittiön ikkunan alla.


Nyt perjantaina oli taas jo kahden sateisen päivän jälkeen paljon aurinkoisempi ja lämpöisempi päivä. Istuimme silloin minin kanssa hetken terassisohvalla aamupäivän koiralenkin jälkeen. Otimme pienen varaslähdön terassisohvalla istuskeluun, sillä saimme vastan eilen laitettua pehmusteetkin paikalleen. Kieltämättä hyvin sohva toimi ilman pehmusteitakin, vaikka toki esim. shortsit jalassa pehmusteet ovat paljon kivemmat ihoa vasten. Nyt ehkä tuo toppatakki antoi vähän armoa. Ei muuten olisi enää tänään tarvinnut todellakaan toppatakkia pukea päälle ja siinä tuli melkein hiki, vaikka olin laittanut vain t-paidan alle. 

Ihanaa, kun kohta voi syödä vaikka jo aamupalaa pihalla, juoda siellä päiväkahvit sohvalla istuskellen tai grillailla kesäiltana minin mentyä jo nukkumaan. Vaikka edellinen kotimme oli terassipuitteiden puolesta huomattavasti viihtyisämpi, pärjää tässä etupihalla silti oikein hyvin. Odotan kesää jo kovasti, sillä mieheni pitää 6 viikkoa isyysvapaita. Ihan parasta, kun saamme koko perhe olla taas niin pitkän pätkän kesästä aina sieltä kesäkuun puolivälistä elokuun alkuun saakka yhdessä. Enää reilu kuukausi...


Nauttikaahan sielläkin keväisistä aurinkoisista päivistä! <3 Kyllä se kesä sieltä tulee.

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!