Sähkökäyttöinen rintapumppu imetyksen tueksi - sisältää -40% kampanjakoodin

12 syyskuuta 2023


 

Beemoon sähkökäyttöinen rintapumppu on edullista, mutta toiminnallisesti tehokasta rintapumppua etsivän valinta. Olen julkaissut tästä rintapumpusta jo aiemmin kokemuksiani, jotka ovat luettavissa täältä. Beemoon sähkökäyttöinen rintapumppu onkin nyt saatavilla Jollyroomista -40% kampanjahinnalla. Saat edun käyttöösi käyttämällä koodia WOW40. Kampanjahinta voimassa 18.9.2023 asti.


Beemoon sähkökäyttöinen Care -rintapumppu on hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Rintapumppu on helppokäyttöinen ja se sisältää kaksivaiheisen pumppaustoiminnon. Rintapumppu on myös aika hiljainen, joka mahdollistaa maidon pumppaamisen vauvan nukkuessa vieressä. Beemoon rintapumppu on myös helppokäyttöinen ja  todella yksinkertainen koota ja purkaa osiin. 


*sisältää mainoslinkkejä

Hyvä rintapumppu imetyksen ohelle

Rintapumpun valintaan ja siihen onko pumppu hyvä, vaikuttaa paljon pumppaajan omat tarpeet. Tehokkaampi pumppu tai tuplapumppu voi olla parempi vaihtoehto ja tarpeen erityisesti silloin, jos tavoitteena on pumpata suurempia määriä kerralla. Beemoon sähkökäyttöinen rintapumppu oli omiin tarpeisiini nähden oikein toimiva vaihtoehto ja tkäytin sitä täysimetyksen ohella.


Sähkäkäyttöinen rintapumppu on ollut omassa käytössä ihan must have. Vaikka vauvamme oli täysimetyksellä, tuntui kuitenkin tärkeältä pumpata hätä varaa pakkaseen. Rintapumppu olikin käytössä lähinnä pakkasmaitojen takia sekä boostaamaan maidontuotantoa.
Mikäli olet harkinnut rintapumpun hankintaa, kannattaa nyt ehdottomasti kurkata Beemoon rintapumppu ja mahdollisesti hankkia se itsellesi todella huokeaan hintaan. Rintapumpun saa nyt Jollyroomin verkkokaupasta alle 35 eurolla, kun hyödynnät koodin WOW40! Klikkaa itsesi ostoksille tästä.

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!