Muuttohommia

03 marraskuuta 2014Moi! Tämä päivä alkaa olla pulkassa ja kohta olis melkein iltatoimien aika. Tänään koulua oli onneksi lyhyt päivä (9-13), sillä jätin kaksi vikaa kemian tuntia välistä. Illalla mulla oli kemian tentti ja tällä hetkellä tuntuu, että se meni aika hyvin! Toivottavasti ei nyt sitten ole älyttömän tiukka arvostelu, kun koe itsessään oli melko iisin tuntuinen.

Muutettiin meidän tavaroitamme jo uuteen asuntoon eilen. Lauantaina käväisin asunnolla siivoilemassa töiden jälkeen, mutta kuitenkin saunan pesu ja suuremmat siivoustyöt jäivät vielä myöhemmälle. Just nyt mun pikku yksiössäni on melkoinen kaaos, kun koulukirjat, muutettavat tavarat ja pyykit lojuvat sikin sokin olohuoneen matolla. Oon saanut tänään aika näppärästi pakkailtua tavaroita, ja osa kaapeista ovatkin jo tyhjät! Hyvä mä! Onneksi pian pääsee uuteen kotiin ja aloittamaan arjen uudessa ympäristössä. Ihanaa.


Huomenna ei varmaankaan riitä aikaa muuttotöillle, kun koulua on kuitenkin 8-16 ja illalla vielä joogatunti. Keskiviikolle kaavailin muuttopuuhailuja, jos vaikkapa pari kertaa saisi ajettua uuden asunnon ja vanhan väliä, että homma edistyisi. Ensi viikolla iskä tuleekin perjantaina muuttamaan kaikki mun huonekalut, jolloin oikeestaan olis homma aikalailla muutamia pikkujuttuja lukuun ottamatta paketissa.

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!