Itsenäisyyspäivä

08 joulukuuta 2014Heipähei! Viikonloppu vietettiin suurimmaksi osakseen tien päällä. Lähdettiin perjantaina aamupäivällä Haminaan juhlistamaan Mummin syntymäpäiviä ja käytiin samalla iskän ja äidin luona kylässä. Iskä oli ostanut pyynnöstäni tehtaanmyymälästä vähän ruisleipää, pari pussia kaurapaahtoleipää ja viinereitä. Eipä tarvi leipäkaupoille mennä vähään aikaan, kun pakastimet täynnä leipää, haha. Äitin luona keitettiin kahvit ja nautittiin kinkkujuustosarvet ja korvapuustit. Illalla pyörähdettiin kotiin paluu matkalla kaverin luona Kotkassa, jonka jälkeen ajeltiin vielä Kouvolan keskustaan moikkaamaan mun pikkusiskoa. Kilometrejä kertyi yhdelle päivälle ihan mukava määrä.

Lauantai aamuun oli ihana herätä, kun yön aikana oli satanut lunta ja maa oli niiiiiin kauniin valkoinen. Päivällä kävimme poikaystäväni ja hänen veljensä kanssa heidän pienen pikkusiskonsa syntymäpäivillä . Katseltiin synttäreillä Tuntematonta sotilasta sekä syötiin kakkua ja vaihdeltiin kuulumisia. Illalla katsoin linnanjuhlien vastaanottoa ja nautiskelin illasta ihan vaan rentoutuen. Viikonloppu koostui siis hyvistä herkuista, saunomisesta, Itsenäisyyspäivän viettämisestä sekä automatkailusta. 

Niin ja harmikseni talven ihmemaan valkeus katosi ja tällä hetkellä Mikkelissä ainakin tihuttaa vettä ja on harmaata. Höh.

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!