Mukavaa, kun löysit tiesi tänne!


Hi from Emmi -blogi on yhdessä @villalaxhem kanssa sisustus- ja asumispainotteinen sosiaalisen median kanava, jossa pääset lukemaan asumiseen, talon rakentamiseen, sisustamiseen sekä perhearkeen liittyviä julkaisuja. 
Blogi on alkujaan perustettu vuonna 2014, jonka jälkeen se on ollut kahdessa eri blogiportaalissa, mutta palannut takaisin juurilleen itsenäisen oman osoitteen alle. 


Instagram-tili oli vuoden 2021 ajan nimellä @rivitalonelio, kunnes vaihtui nykyiseen nimeen. 


Tervetuloa mukaan!LÖYDÄT MINUT MYÖS
Pinterest: HifromEmmi
Instagram: Villalaxhem 


Kaupalliset yhteistyöt

Toteutan ja suunnittelen mielelläni kaupallisia yhteistöitä ja blogikampanjoita yritysten ja brändien kanssa. Yhteistyössä on ensisijaisen tärkeää, että jaan samat arvot ja ajatukset yhteistyökumppaneitteni kanssa. Yhteistyöasioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse hifromemmi[a]gmail.com, niin palaan sinulle mahdollisimman pian. 

Aikaisemmin toteutettuja yhteistöitä, voit kurkistaa tämän linkin takaa. 

Kaipaatko tietoja blogin ja muiden kanavieni statistiikasta? 
Ota yhteyttä tästä tai sähköpostitse hifromemmi[a]gmail.com. 


Tuote- ja brändikuvaukset ja UGC-sisällöntuotanto


Tuote- ja brändikuvat ovat tärkeässä osassa yrityksen markkinointia. Toteutan toiveidenne kuvaan tuote- tai muuta valoku- tai videovasisältöä yrityksenne vapaaseen käyttöön. 

Tarjoan myös User Generated Content (UGC) eli käyttäjän luoma sisällön brändipalveluita, jonka avulla yrityksen markkinoinnista ja sosiaalisen median sisällöstä voidaan tehdä entistä monipuolisempaa, luotettavampaa, samaistuttavampaa ja mielenkiintoisempaa. UGC-sisällöntuotanto voi olla valmiita tekstejä, arvosteluja, kuvia tai videoita, jotka jaatte vaivattomasti omissa kanavissanne.  

Ota yhteyttä kysyäksesi lisää hifromemmi[a]gmail.com. 


(sivun tiedot päivitetty viimeksi 6.9.2023).


RE Creative
3097402-5

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!