Let's start it

06 lokakuuta 2014

Heippa ja tervetuloa blogiini!

Pieni esittely olisi nyt parhaillaan paikallaan. Toivotan ensin sinut tervetulleeksi sivustolleni, mihin kokoan kirjoittamiani tekstejä sekä kirjoitan vapaa-ajastani hyvinvoinnin, treenin ja koulun parissa. Bloggaamisesta en ota sen suurempia paineita, vaan kirjoittelen harrastusmielessä, silloin kuin siltä tuntuu. Rennolla otteella siis!

Mutta tosiaan, olen Emmi, 20-vuotias, Haminasta Mikkeliin tammikuussa 2014 muuttanut AMK-opiskelija.  Aloitin tammikuussa 2014 opinnot Mikkelin ammattikorkeakoulussa ympäristöteknologian koulutusohjelmassa ja tavoitteenani on valmistua noin kolmessa vuodessa.

Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa ja ulkoilen paljon. Olen myös suklaan suuri rakastaja ja nautin hyvästä kotiruoasta. Tavoitteellinen opiskelu ja oman hyvinvoinnin ylläpitäminen ovat mulle niitä yhtiä tärkeimpiä asioita elämässä. Olen salaa pieni hikipinko ja rakastan tehdä raportteja, selvityksiä ja muita tehtäviä, joihin sisältyy laajoja tekstiosuuksia. Hyvinvointini tietysti koostuu ihanien ystävien ja perheen seurasta, treenailusta ja hyvästä ja ravitsevasta ruoasta. Mulle erityisesti ulkoilu raikkaassa ilmassa on aina ollut tosi tärkeessä osassa arjessa. Salitreenin olen aloittanut vuonna 2011, välillä toki hieman pitänyt taukoa sen suhteen, mutta mukana se on aina pysynyt jossain muodossa. Sali on mulle paikka, jossa lähes kaikki muut murheet unohtuu eli ajaa asiansa stressin lievittäjänä aika hyvin. Tiedä sitten jos joskus vaikka lähtisin tavoittelemaan kisalavoja!

Liikunta- ja harrastustaustani painottuu oikeastaan yleisurheiluun, koripalloon, rytmiseenvoimisteluun, ratsastukseen (meillä myös oma hevonen), joogaan, ryhmäliikuntaan sekä kuntosaliin.

Tuskinpa tässä alkuun tämän isompia esittelyjä tarviotsee eli lähdetään yhdessä avoin mielin katselemaan mitä tulevan pitää ja millainen blogimaailma tästä muodostuu ! :-)

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!