Hello July

02 heinäkuuta 2015

​Aika menee todella nopeasti. Kesäkuun alussa alkoivat työt, juhannusvapaat vierivät ohi ja nyt ollaan siirrytty jo heinäkuun puolelle. Kesäkuussa sää oli tosi kehno. Vettä satoi varmaan melkein joka päivä, eikä auringon säteistä saatu kovin monena päivänä nauttia. Onneksi heinäkuuhun siirtyminen tapahtui kauniissa aurinkoisessa säässä.

Kesätyöni ovat jo hyvässä vauhdissa. Monipuolisisa ja vaihtelevia työtehtäviä on riittämiin ja työpäivistä yksikään ei ole ollut samanlainen. On hassua ajatella, että muutama viikko ja kesätyöni ovatkin jo puolessa välissä. Miten aika meneekin niin nopsaan! Tälle kesälle en ole asettanut kovin suuria lomasuunnitelmia; lomaa kun minulla ei oikeastaan ole. Kuitenkin joitakin pienempiä retkiä on tarkoitus toteuttaa, kuitenkin ihan Suomen rajojen sisäpuolella, ellei sitten Tallinnaan ehditä risteillä. Tälle kuulle on luvassa kahden kappalein serkkujen rippijuhlia, yksi veneretki Itäiselle Suomenlahdelle sekä tottakai Kotkan Meripäivät. Meripäivät on tänä vuonna siinä mielessä aivan uniikit, sillä poikaystäväni lähtee minun ja kavereideni matkaan mukaan. Hän on käynyt kerran kyseisillä kembaloilla, joten on kivaa päåästä näyttämään, miksi ne ovat itselleni tärkeät ja mitä kaikkea nähtävää päivillä onkaan.

Sitten jääkin enää vain elokuu. Elokuu ja neljä viikonloppua. Elokuussa olisi kiva käydä Linnanmäellä, mutta saa nähdä tuleeko siellä käytyä.

Lisäksi puhuimme keväällä Tallinnan risteilystä, sillä en ole koskaan siellä suunnalla käynyt. Olisi samalla kiva käydä myös kaupungilla kiertelemässä ja ostoksilla, jolloin tulisi vähän matkailufiilistä mukaan. Jos päätämme risteilemään lähteä, jää se todennäköisesti sitten elokuulle. Elokuussa on onneksi ollut hyvät ilmat, joten jospa sää suosisi myös tänä vuonna.

Nyt siirryn muihin juttuihin, palaillaan!

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!