Pre-Christmas Party

15 joulukuuta 2015

Pikkujoulukuulumisia! Me vietettiin ystävien kanssa Kotkassa pikkujouluja eilen. Meillä oli tarjolla aiiivan super hyvännäköistä RockyRoad -juustokakkua. Kakku oli hyvää, vaikkakin todella makeaa eli tälläinen sokerihiirikään ei pystynyt kovin isoa palaa kerrallaan syömään. Mutta tosi kauniin kakun oli Henna tehnyt, osaispa itekin! 

<3 br="">
Mun olisi pitänyt jäädä Hennalle yökylään, mutta poikaystävä tulikin sitten hakemaan kotiin yöllä pienten muuttujien takia. Ja olihan Unnakin odottamassa kotona, joten ihanan oli myös päästä sen luokse. Oon kyllä niin onnellinen näistä tytöistä ja miten ne on ollut jo mooonta vuotta osana mun elämää. Välillä vaan tuntuu, että ei sitä muista aina sanoa tarpeeksi ääneen. 

Me juotiin aikaisemmin päivällä myös ihanan mummin synttärikahvit mummin hoivakodissa. Yritän aina Haminaan tullessa käydä moikkaamassa myös mummia, vaikka hän ei aina muistakaan meitä muistisairauden takia aina välttämättä. Hieman se on päivästä kiinni. Mutta nyt mä kuitenkin kasaan mun kimpsut ja kampsut ja alan lähteä takaisin Kouvolan kautta Mikkeliin :-) Pailaillaan taas seuraavalla kerralla, adios!

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!