Kesä Kuopiossa

30 toukokuuta 2016Heippa täältä Pohjois-Savosta! 

Mä tuun viettämään tulevan kesän Kuopiossa savolaisten keskellä. Sain siis tosiaan kolmeksi kuukaudeksi kesätyön, joten täällä vietellään sit tämä kesä. Oon tosi innoissani, koska Kuopio on mulle entuudestaan suht vieras paikka (oon käynyt kerran aikaisemmin), ja uskon, että täällä viihdytään hyvin Unnan kanssa. Sain pienen 26 neliöisen yksiön alivuokrattua edullisesti, ja tää sijaitsee pienen lammen (joka kuvassakin näkyy) vieressä. Tuon lammen takana menee tosin junarata, että saa nähdä kuinka hyvin äänet kuuluvat asuntoon sisälle. Onneksi en ole kovinkaan herkkäuninen.

Työt alkaa vasta keskiviikkona, joten mulla on nyt huominen päivä aikaa tutustua hieman Kuopioon. Otin Tampereella volyymiripsienpidennykset, joten täytyy yrittää löytää myös niille hyvä laittaja. Vinkkejä saa siis antaa, mikäli on tiedossa joku taitava! Volyymiripset on toki tyyriit, mut oon jo aivan rakastunut näihin. Ja sitä paitsi, otin nämä tulevaa Pietarin vaihto-opiskelua varten eli onahn nää nyt ansaitut ;-)

Seuraavaan kertaan!

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!