Pietari kutsuu - Blogi jää tauolle

30 elokuuta 2016


Hello ihmiset! Tai pitäisi varmaan sanoa privet ljudi. Mä lähden ylihuomenna Pietariin, ja siitä alkaa taas uusi matka. On tää elämä näköjään aika viilettämistä paikasta toiseen. Tänä vuonna olen ensin lähtenyt Mikkelistä Haminaan/Tampereelle, sitten muuttanut Kuopioon muutamaksi kuukaudeksi ja nyt sit on Kuopion asunto luovutettu muutama viikko sitten ja olisi aika lähteä vielä isompiin piireihin. Hurjaa!

Odotan tätä tosi paljon, mut samalla mut valtaa pieni jännitys kaikesta. Osaanko miä? Pärjäänkö miä? Nuo on aivan varmasti täysin normaaleja kysymyksiä, jotka nousee kenen tahansa mieleen samassa tilanteessa. En ole kauheasti ulkomailla edes reissannut, joten onhan tää nyt tälläselle kylähöpölle isomuutos muuttaa miljoonakaupunkiin.

Vaihto-opintojen ajaksi blogini hiljenee ja kirjoitan vaihdon ajan henkilökohtaista toista blogiani, jota en aio täällä paljastaa. Blogi on kyllä julkinen ja sinne halutessaan löytää, mutta haluan silti pitää piirit pienempinä, sillä käsittelen siellä kuitenkin "enemmän henkilökohtaisia" asioita ja postaukset tulevat olemaan paljon laajempia kuvasaldoineen jne.

Mutta jos jostain syystä löydät tiesi sinne, tervetuloa mukaan ! :-)

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!