Kardemummakahvi

10 syyskuuta 2018


Kardemummakahvi - mun uusi rakkaus. Maailman simppelein valmistaa, mutta niiiin hyvää. Kardemummalla saa kahviin ihanan vivahteen: ihan kuin olisi pullakahveilla, mutta ilman pullaa! Nerokasta!

Mä tosiaan törmäsin instagramissa vinkkiin kardemummakahvista ja vihdoin viikonloppuna sain aikaiseksi toteuttaa tämän. Ja ei oo kyllä kahvi valehtelematta koskaan kotona maistunut yhtä hyvältä kuin tuolla pikku lisällä. Naaam. Tykkäsin tuosta mixistä jopa niin paljon, että join päivällä vielä toiset kardemummakahvit aamuisten lisäksi, haha. Mä tosin rakastan kardemummaa muutenkin todella paljon, saatan lisätä sitä puuroon tai maitorahkan sekaan, joten ehkä tuo senkin takia hivelee kovin mun omia makunystyröitä. Mutta suosittelen edes kokeilemaan, jos yhtään on kardemumman ystävä. Edes pikkuisen.


Maailman simppelein ohje:


Esim.

♥ 5-6 mitallista kahvinporoja

♥ 1 rkl kardemummaa

Mulle tuo määrä kardemummaa (1 rkl) suhteessa kahvinporojen (5-6 mitallista) määrään toimi loistavasti, mutta varmasti vähempikin tai päinvastaisesti enempikin voisi toimia ihan yhtä hyvin. Ja eihän tuossa oikeastaan kovin tarkka tuskin tarvitse edes olla, mutta näin arvion heittäen ainakin itselle tuo suhde toimi loistavasti.

Joten, jos jonkun muun kahvihammasta kolottaa näin maanantaiaamuna, kokeile tätä :-) So gooooood!Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!