Pieni vaellusretki

02 syyskuuta 2018

 


Ai että, kyllä sitä omaa suihkua sitten arvostaakin tämmöisen pienen seikkailun jälkeen. Oltiin reilu vuorokausi siskon ja koirien kanssa Repoveden kansallispuistossa haahuilemassa ja vietettiin yö teltassa. Lähdettiin reissuun Tervajärven pysäköintialueelta, jossa tehtiin about 9 km lenkki, jonka jälkeen lähdettiin etsimään telttapaikkaa. 

Repovedellä oli tosi paljon telttailijoita, joten hyvät paikat oli vähissä. Tervajärven parkkialueen läheisyydestä ei hyvää paikkaa löydetty, joten päätettiin lähteä Saarijärven pysäköintialueelta uudelleen liikkeelle, joka on noin 40 kilometrin päästä Tervajärveltä autoteitse.
Saarijärvenpäästä löydettiin Valkjärveltä kiva leirintäpaikka, johon päätettiin teltta kasata. Siinä oli muistaakseni 6 seuruetta myös meidän lisäksi, joten porukkaa oli kyllä aika paljon. Hyvin kuitenkin mahduttiin ilta ja seuraava aamupäivä siinä viettämään, joten oltiin oikein tyytyväisiä telttapaikkaan. Maisemat oli aivan super kauniit <3

Me valmistettiin ruoat pääasiassa Alisan trangialla, jolla veden sai keitettyä nopsaan ja ruoan lämmitettyä kattilassa. Mä olin ottanut purkkiin jo valmiiksi tehdyt ruoka-annokset, jotka sitten lämmittelin trangialla. Reissu siis onnistui kokonaisuudessaan todellä hyvin. Lopputulemana oli kaksi väsyä likkaa ja kaksi vielä väsympää koiraa. Vesisadetta ei onneksi ollut paljoa, pientä tihkusadetta vain muutaman kerran. Ja onneksi oli mukana sadetakit, niin sai pidettyä vaatteet suojassa sateelta :-) Voisin lähteä ihan milloin vain uusiksi, sen verran kiva tuolla luonnossa on pyöriä. Minkäänlaisia äksidenttejä (mun pientä kompastumista lukuunottamatta) ei onneksi tapahtunut, ehjin nahoin selvittiin koko kööri.

Nyt täytyy vaan vetää foam rollerilla rasittuneista jaloista jumit auki ja alkaa valmistautua tulevaan viikkoon. Joten kivaa tulevaa viikkoa kaikille, muistakaa nauttia alkusyksyn keleistä!

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!