Kylpyhuoneen uusi seinähylly

02 toukokuuta 2020P5010025

Kylpyhuoneen säilytysratkaisut, erityisesti saippua- ja shampoopulloille on aiheuttanut aina päänvaivaa. Kiinteisiin, siisteihin säilytysratkaisuihin törmää harvemmin, ja aikaisemmin itselläkin käytössä on ollut metallinen kulmahyllykkö tai ritiläkori. Nämä ratkaisut eivät ole se kovin esteettisimmän näköinen valinta, mitä toisaalta kylpyhuoneenkin sisustus- ja säilytysratkaisuilta toivoisi. Tottakai erilaisia seinään porattavia teline- ja hyllyratkaisuja on paljon, mutta ajatus ruuvikiinnityksestä ei ole houkuttanut.

Viime viikolla löysin kuitenkin Naka Finland Oy:n, joka on suomalainen kylpyhuonetarvikkeita myyvä verkkokauppa. Naka Finlandin valikoimassa on mm. erilaisia kauniita kylpyhuoneen hyllyjä, joista löysin äkkiä omankin suosikkini. Suurin syy miksi hyllyjen ulkonäön lisäksi tuotteista kiinnostuin, on niiden kotimaisuus. Kylpyhuoneen hyllyt valmistetaan Nurmijärvellä ja oman käsitykseni mukaan yrityksen kotipaikkakin on Kouvola. 

P5010015
P4290004
P5010016
P5010022
P5010030
P4290009
P4290011

Ihastuin betoninsävyiseen hyllyyn, jonka pienen hetken pohdinnan ja mittailun jälkeen päätin tilata. Hylly on puukomposiittia ja sen kiinnittäminen kylpyhuoneen seinään tapahtuu tarrakiinnikkeiden avulla. Hylly on ollut nyt seinässä muutaman päivän ja ainakin vielä se istuu siellä kauniista. Kiinnitykset vaikuttivat kyllä sen verran paksuilta ja tämäköiltä, että se tulee seinässä myös pysymään. Hyllyyn toimitettiin mukana myös ruuvikiinnikkeet, joita voi halutessaan käyttää, mikäli seinämateriaalissa ei teippikiinnitys toimi. 

Ihan kaikista suurimmat shampoopullot eivät tietenkään hyllyyn mahdu, sillä seinähylly on kooltaan 22,5 x 22,5 x 9,6 cm. Suurimmat pullot voi tietysti halutessaan nostaa hyllyn päälle, mutta ainakin toistaiseksi meidän käytetyimmät shampoot ja saippuat sinne sujahtivat. Olen pyrkinyt muutenkin hieman karsimaan pesutuotteiden määrää, joten ehkä tämä vielä edistää sen toteutumista.

Eikö olekin aika näppärä hylly? Mun mielestä se mätsää kylpyhuoneen laattojen kanssa kivasti.HI! FROM

Share your opinion:

 1. Ompa tyylikäs seinähylly! En ole koskaan aikaisemmin nähnyt moista ratkaisua, mutta näyttää kyllä erittäin hyvältä ja sopii teidän kylpyhuoneen tyyliin täydellisesti.
  Olemme itse remppaamassa asuntomme kylpyhuonetta ja nyt pitäisi päättää paras vaihehto pesevän WC:n ja/tai bideiden välillä. Tutkin näitä muun muassa: https://www.viudetta.fi sivustolta. Katsotaan mihin ratkaisuun päädymme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä hylly on kyllä oikein näppärä ja tosi hyvä, kun ei tarvitse seinään ruuveilla kiinnittää. Toivottavasti teille löytyy myös mieleiset ratkaisut!

   Poista
 2. Enpä ole jotenkin ajatellut aikasemmin, mutta joo puhut totta, että ehkä ne shampooritilät eivät silmään se paras ratkaisu ole. Meillekin on tulossa kylpyhuoneremontti tässä noin kuukauden päästä, niin olen tässä suunnittelemassa vielä loppumateriaalipäätöksiä. Pitääpä käydä tsekkailemassa noita, jos vielä tuollaisen hyllyn saisi puristettua budjettiin. Kiitos hyvästä vinkistä ja kirjoituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentista. Tämä on osoittautunut tosiaan oikein varteenotettavaksi vaihtoehdoksi ja itse en kyllä palaisi tällä hetkellä niihin perinteisiin shampooritilä- tai muovihyllyratkaisuihin. Toivottavasti sopivat vaihtoehdot löytyvät myös teille!

   Poista
 3. Onpa tosiaan hauska keksintö tuo kotelohylly. Meillä on menossa kylpyhuonesaneeraus, enkä haluaisi ruuvikiinnityksiä mihinkään. Yksi ratkaisu on seinäsyvennys, mutta pelottaa, ettei se vain jotenkin kerää vettä takanurkistaan seinän sisään. Otanpa paremmin selvää näistä erilaisista ratkaisuista pullojen säilytykseen. http://www.ch-palvelu.fi/rakennuspalvelut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Shampoosyvennys on ollut meillä ainakin ihan loistava! Sadesuihkut eivät ole suoraan keskellä syvennystä vaan reunoilla, jolloin itse syvennys ei edes liiemmin kastu.

   Poista
 4. Hei, nämä kiinnostavat itseä kovasti! Ovatko vielä näinkin pitkän ajan jälkeen pysyneet kiinni seinässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! En valitettavasti osaa tähän vastata, kun olemme muuttaneet pois kyseisestä asunnosta, jossa seinähylly käytettiin. Uudessa kodissa meillä on seinässä shampoosyvennys.

   Poista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!