Tätä olen ikävöinyt

22 toukokuuta 2020


Aamulla  kello pärähti soimaan hetkeä ennen seitsemää. Tänään nimittäin oli se päivä, kun olimme pitkän tauon jälkeen päättäneet suunnata salille. Kyllä, luit oikein - me ollaan juuri tänään oltu niitä vastuuntunnottomia typeryksiä, joiden oli aivan pakko päästä salille huhkimaan. Hirveän suuria syyllisyyden tunteita en kuitenkaan ehtinyt kokea, sillä oli ihan parasta olla taas pitkästä aikaa salilla treenamassa. Tätä mä olen ikävöinyt. Aika paljonkin. 

Salilla ei tosin ollut meidän lisäksi kuin keskimäärin 3 ihmistä samaan aikaan, joten kylkikyljessä ei tarvinnut huhkia. Sen sijaan kun käväisimme ruokakaupassa hakemassa täydennystä treenin jälkeen, oli siellä sitten reilusti kymmenkertainen määrä ihmisiä samoilla neliömetreillä... Tiedä sitten, mitä kannattaa ja ei kannata tehdä. Tehtiin salilla rinta- ja selkätreeni, joten saapi nähdä onko huomenna paikat kipeät (todennäköisesti on...). 

Salitreenin parissa tuntui, kuin olisin jollain tapaa taas ollut enemmän oma itseni. Ihan kuin olisin löytänyt yhden puuttuvan palan takaisin tähän kokonaisuuteen. Vasta nyt, kun pitkään olin ollut salilta pois, huomasin kuinka paljon todellisuudessa sitä treeniä on kaivannut. Vaikka pelkästään treenaaminen oli muutaman kuukauden tauon jälkeen enemmän kuin jees, oli tottakai myös mielenkiintoista nähdä uusi kotisalimme, jonne vaihdoimme jäsenyydet huhtikuussa. Treenaamme jatkossa siis Kouvolan PTV Gymillä ja pakko myöntää, että se oli aika pähee. Laitteita ja vapaita painoja oli reilusti, samoin aerobiseen hölkyttelyyn laitteita. Uskon, että tullaan viihtymään uudella salilla paremmin kuin hyvin. 

Huomenna olisi myös tarkoitus pyörähtää salille treenaamaan jalat. Jatkossa en osaa vielä sanoja, kuinka usein salille mennään ja mihin kellonaikaan, mutta ainakin nyt vapaapäivinä aamutreenien aikaan siellä ei tunnu olevan ruuhkaa. Salilla oli myös desinfiointisuihkeita ja käsidesiä, ja tottakai huolehdimme muutenkin käsihygieniasta treenin ohessa. 

Treeni oli hyvä startti vapaapäivälle, mutta myös tulevalle viikonlopulle. Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua myös just sinulle sinne!Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!