Itsetehtyjä akryylimaalauksia

09 kesäkuuta 2020

Maalausharrastus on ottanut hyvin tuulta alleen. Viime kuussa tuli maalattua yhteensä viisi taulua, joista muutamat annoinkin jo läheisilleni. Olen innostunut abstraktista maalaamisesta, jossa ei tarvitse tehdä niin pikkutarkkaa työtä, ja jossa ole oikeaa tai väärää tapaa tehdä. Voit tehdä juuri niin kuin itse näet parhaaksi, eikä lopputulos ole koskaan vääränlainen. 

Oman kodin sisustamisessa luonnonläheiset sävyt ovat suosikkejani. Vaikka olen nähnyt paljon värikkäitäkin nättejä tauluja, omaa silmää miellyttävät kaikkein eniten juurikin neutraalimman väriset taulut. Mungolifen Annan blogista olen ihastellut hänen maalauksiaan, joissa on käytetty lehtikultaa. Niiden inspiroimana olen itsekin suunnitellut ostavani sitä askarteluliikkeestä. Ainakin Suomalaisessa Kirjakaupassa ja Sinellissä myydään googlen perusteella vahamaista metallihohtoväriä. 


Maalaaminen on yllättävän rentouttavaa puuhaa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos ajatus maalaamisesta yhtään kiinnostaa. On kiva päästää oma luovuus valloilleen ja katsoa, mitä saa aikaan. Eikö olisikin aika kiva antaa lahjaksi tai laittaa oman kodin seinälle ihan itse maalattu taulu? Tämä kuvissakin näkyvä canvastaulu on osana meidän kodin sisustusta, ja vaikka itse sanonkin, musta se on todella kivannäköinen!

Vaatehuoneessa olisi nyt odottamassa myös pari suurempaa canvaspohjaa, joiden maalaamisen ajattelin aloittaa heti, kun saan vielä muutaman pienemmän taulun valmiiksi. Jatkan todennäköisesti samanlaisella linjalla eli maalaan ensin taululle pohjakerroksia, jonka jälkeen käytän maalausveitsiä pinnan elävöittämiseen. Voisi olla myös kiva esimerkiksi maalata kaksi samankaltaista isoa taulua, jotka voisi laittaa seinälle vierekkäin. Saa nähdä, mitä saan vielä aikaiseksi. Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!