Uusia koristetyynyjä olohuoneeseen

10 heinäkuuta 2020Olohuoneemme on kaivannut jo pidemmän aikaa uusia koristetyynyjä pehmentämään yleisilmettä. Viime viikolla kävin vapaapäivän kunniaksi pyörähtämässä nopeasti kaupoilla ennen mökille lähtöä ja ilokseni löysinkin muutaman, juuri mieleisen tyynyn. 

Värimaailma pyöri tällä kertaa melko luonnonläheisissä sävyissä eli juuri sellaisissa, jotka toivottavasti miellyttävät silmää olohuoneen sisustuksessa pitkään. Hankin nämä kaikki kolme tyynyä Etolasta ja hintaa niillä oli noin 30 euroa kappaleelta. Lisäksi ostin yhden todella nätin maton yläkerran aulaan (tai takkahuoneeseen, lopullinen sijoituspaikka vielä hieman mietinnässä), jonka ajattelin näyttää täällä myös omassa postauksessaan. 


Tyynyissä oli valmiiksi sisätyynyt, jotka vaikuttavat sopivan jämäköiltä ja tuhdeilta. Toivottavasti ne säilyvät pitkään muodossaan, vaikka tottakai sisätyynyt voi aina vaihtaa uusiin. Etola yllätti minut kyllä muutenkin tuotetarjonnallaan, sillä sisustustuotteita oli paljon. Usean kerran ollaan ajettu autolla Kouvolan Etolan ohi ja aina olen miettinyt, että pitäisi käydä kurkkaamassa mitä sieltä löytyy. Kannatti siis ehdottomasti käydä! :-)

Finlayson Pesue-tyynynpäällinen on hankittu jo kesäkuussa, kun olin ystävän luona käymässä Helsingissä. Joku on saattanut tosiaan huomata, että olen jossain määrin hurahtanut pesue-kuosiin ja kotoa löytyy jo kyseisessä kuosissa kaitaliinaa, ruokapöydän tabletteja sekä pussilakanat. Koristetyynynpäällinen siis oli oikein tervetullut kokoelmaan. 
Olohuoneen sisustus tulee vielä muuttumaan mahdollisesti uuden maton verran. Tilasin tuotekuvien perusteella nätin maton alkuviikosta, jonka uskoisin käyvän hyvin osaksi olohuoneetta.  Toimitusaika saattaa tosin olla noin kolme viikkoa, mutta ehkä pian päästään kuitenkin mallailemaan sopisiko se nykyisen harmaan maton tilalle. 

Mietin ensin pitkään tätä Helmi-villamattoa tummanharmaana (koossa 200x290), joten voi olla. että jos tämä nyt testiin tuleva vaihtoehto ei ole hyvä, saatan kokeilla onneani Helmi-maton kanssa. 
 

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!