Olohuoneen raikkaampi ilme

28 lokakuuta 2020
Aloitimme aika tarkalleen kuukausi sitten olohuoneen seinien maalaamisen, Maalaamisen parissa vierähtikin äkkiä muutama päivä. Aikaisemmin olohuoneen seinät olivat tosiaan hieman tunkkaisen sävyiset, joten jonkinlaista rakkautta olohuone tuntui kaipaavan. oli tuntunut kaipaavan heti muutosta asti.

Olohuoneen seinän sävyksi valikoitui Tikkurilan Paperi, joka on perinteistä maalarinvalkoista puhtaampi valkoisen sävy. Jouduimme tietysti ensin lisäämään muutaman kerroksen valkoista pohjamaalia vanhan pinnan päälle, sillä vanha maalipinta oli kuitenkin sen verran tummempi. Olouoneen seinissä on tällä hetkellä lasikuitutapetit, joita emme viitsineet lähteä irrottamaan tai tasoittamaan. Jääkööt sitten tulevaisuuden murheiksi, josko haluamme tehdä täällä vielä jotain suurempia pintaremontteja!


Nyt seinä onkin sitten kauttaaltaan kauniin valkoinen. Maalatun seinän vastapäisellä seinällä on koristetiiliä, joten mielestäni pelkistetty valkoinen seinä riittää olohuoneeseen hyvin. Huonekalut kuitenkin tuovat pientä väriä sisustukseen. Kuvissa näkyvä taulu on osittain keskeneräinen, sillä se kaipaisi tällä hetkellä väriä lisää. Maalausinspiraatiota odotellassa, haha. :-) Nyt ehkä näiden postauksen kuvien ottamiselle ei ollut otollisin hetki, sillä aurinko oli alkanut jo laskemaan.

Mitäs pidätte? Onko liian valkoinen vai kenties just passeli?Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!