Saako jo vähän fiilistellä joulua?

20 marraskuuta 2020


En todellakaan ole jouluihminen hulluimmasta päästä, mutta pikkuhiljaa mielen on alkanut valtaamaan saapuva sesonki. Jouluntuntua on kiva tuoda kotiin jo ennen joulukuuta, jolloin siitä ehtii nauttiakin vähän pidemmän aikaa. 

Tällä hetkellä olen varovasti kaivanut joulukoristeita säilytyksestä esille. Yksi tonttu on löytänyt paikkansa takkahuoneen työpöydältä ja joulutähti on ripustettu olohuoneen ikkunaan. Ulko-oveen olisi kiva laittaa olkikoriste ja tuijiin virittää ulkovalot. 
Ulkovalot on tosin vielä hankkimatta, sillä meiltä ei löydy entuudestaan riittävän pitkiä ulkovaloja. Kaksi kolmesta tuijasta on sen verran leveitä, että täytyisi mittailla, kuinka paljon todellisuudessa valoilla pitäisi olla pituutta kokonaisuudessaan. Jos jollain on hyviä vinkkejä ostopaikoista, mielellään otan niitä vastaan! :-) Olen miettinyt myös ihan patterikäyttöisiä ulkovaloja, jolloin johdot saisi helposti piiloon.

Joulukuusi saan sen sijaan odotella vielä joulukuuhun. Olisi ihanaa hankkia aito kuusi itsenäisyyspäiväksi, jonka jälkeen kuusesta riittäisi hyvin iloa vielä loppukuulle. Pitäisiköhän yrittää väsätä piparkakkutalokin, haha?

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!