Blogi hiljeni

20 tammikuuta 2021
Kiireisen syksyn jälkeen blogi hiljalleen hiljeni. Tähän oli toisaalta ihan luonnolliset syyt, mutta ajattelin kuitenkin varovasti tulla tänne huutelemaan, josko linjoilla vielä joskus pyörisi joku. 


Saatoitkin ehkä huomata, että blogi on löytänyt ylleen uuden ulkoasun? Pidin kyllä myös vanhasta, mutta jotenkin koin sen liian sekalaiseksi kaikkine härpäkkeineen. Tämä uusi on rutkasti yksinkertaisempi ja ehkä myös lukijaystävällisempi. Katsotaan miten tämä lähtee toimimaan. :-)


Aiheita kirjoitettavaksi olisi niin paljon. Kuitenkin samaan aikaan oon kriiseillyt blogin, erityisesti tämän nimen kanssa. Nykyinen, 2014 vuodesta mukana roikkunut nimi ei vaan ehkä aina tunnu juuri siltä omalta. Olen muuttunut ja kasvanut blogin aikana niin paljon, että kaipaisin ehkä jotain mielenkiintoisempaa lähestymiskohtaa kuin vain ns. "omien kuulumisien kirjoittelu", jota tietysti en nyt enää suuremmin ole viimeisen vuoden aikana tehnyt lainkaan. Nykyinen blogin nimi tuntuu keskittyvän aivan liikaa minuun itseeni, kun haluaisin kirjoittaa niin paljon enemmän asioista juurikin itseni ympäriltä. Tietysti nimellä on taustallaan pieni historia ja onhan se kuitenkin juuri se ensimmäinen bloginimi, jonka tälle olen antanut. Olisi siis taas toisaalta haikeaa luopua siitä.


Olen miettinyt kovasti blogin tulevaisuutta ja millainen se tulisi olemaan. Lopetanko tämän blogin tarinan kokonaan tähän? Aloittaisinko täysin puhtaalta pöydältä jossain muualla? Vai kenties muuttaisinko tämän nykyisen nimen, mutta säilytän osoitteen vielä samana - ainakin nyt jonkin aikaa? Nyt ainakin koen, että jatkan kirjoittamista tällä alustalla, tämän blogiosoitteen alla. Toki tulevaisuudestahan ei koskaan voi tietää, haha. Kirjoittamattomuuden ja blogihiljaisuuden syyt eivät tietysti lukeudu vain tähän blogialustaan ja blogin nimiasiaan. Aika on ollut niin sanotusti kortilla ja olen kokenut usein syyllisyyttä, jos olen ajatellutkaan vapaa-ajan käyttämistä blogikirjoituksiin esimerkiksi koulutehtävien tai opinnäytetyön kirjoittamisen sijaan. Täytyisi yrittää nyt löytää sopiva balanssi, jotta nämä kaikki saisivat sopivan määrän huomiota.


Mutta suurkiitos, jos olet vielä matkassa mukana! :-) Tulevien päivien ja viikkojen aikana herättelen blogia uudelleen eloon sekä jaan muutaman yllätyksen - blogin aihemaailma saattaa nimittäin pikkuisen myös rikastua uudenlaisella sisällöllä!
Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!