Vauvanhuoneen suunnittelua

22 helmikuuta 2021
Viimeinen kolmannes on täällä. Uskomattoman nopeasti aika on juossut. Tuntuu, että vasta kävimme varhaisultrassa ja nyt loppusuora jo häämöttää. Olen voinut yllättävän hyvin. Tietysti sellainen luonnollinen pieni huoli kulkee mukana, että meneehän kaikki kohdallamme varmasti hyvin. Täytyy yrittää pysyä rauhallisena ja uskoa, että kaikki menee painollaan.  


Viimeinen kolmannes on ohjannut ajatukset vahvasti tulevaan. Kävimme viime viikolla ostamassa remontointitarvikkeita ruokaostosten lomassa, joten vauvanhuoneen remontointi alkaa aivan näillä näppäimillä. Aluksi olimme suunnitelleet, että kaikki seinät maalattaisiin valkoisella (Tikkurilan paperi), mutta tulimmekin toisiin aatoksiin, kun ihastuimme Newbien vaaleanpunaiseen pupukuosiin. Sitä on pakko saada tytön huoneen seinälle!
Tulevan vauvanhuoneen seinissä on tällä hetkellä harmaata maalia sekä vanhaa kuviotapettia. Tarkoitus olisi tasoittaa seinät ja maalata ne valkoisella. Tehosteseinänä tulisi toimimaan Newbien puputapetilla tapetoitu seinä. Valkoiset seinät rauhoittavat tehosteseinää, joten en usko, että huoneesta tulisi missään määrin liian levoton. Olen nähnyt ihania kuvia puputapetilla tapetoiduista lastenhuoneista niin facebook-ryhmissä kuin instagramissakin, ja ne ovat ainakin vakuuttaneet minut täysin. Itse aluksi epäröin ajatusta tapetoinnista, mutta mies rohkaisi - kerranhan sitä vauvalle huone laitetaan, niin laitetaan sitten kunnolla.


Vauvanhuoneen värimaailma tulee varmaankin noudattamaan pitkälti neutraaleja sävyjä. Vaaleanpunainen puputapetti tuo riittävästi eloa, joten muu sisustus voi olla varsin hillittyä. Pinnasänky on valkoinen ja lisäksi yhdellä seinustalla on liukuovikaapisto. Hankintalistalla olisi vielä ainakin hoitopöydäksi soveltuva valkoinen lipasto, joten Ikean reissua olisi luvassa. Meillä olisi myös valkoinen nojatuoli, jonka voisi vauvahuoneeseen laittaa. En tosin tiedä kuinka tarpeellinen todellisuudessa tälläinen ns. imetystuoli olisi. Tämän postauksen kuvissa vilahtavaa pupukuosia löytyy meiltä jo lakanoista sekä yöpuvusta. Tämä on kyllä yksi kauneimmista kuoseista, mihin olen törmännyt. Itse olen ainakin aivan myyty. Ihanaa, jos sitä saa ihastella vielä tapetin muodossa. 


Nyt vaan hihat heilumaan, jotta pääsen pian näyttämään teillekin, miltä tuleva vauvanhuone näyttää! En malttaisi millään odottaa, että remontti saadaan valmiiksi. Ihanaa uutta alkanutta viikkoa <3

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!