Kun sunnuntaista tuli viikon paras päivä - vauvauinti alkoi

31 elokuuta 2021


Meillä starttasi sunnuntaina kauan odotettu vauvauinti. Vauvauintiryhmä oli aloittanuit jo 2 viikkoa sitten, mutta me hyppäsimme nyt vähän jälkijunassa tähän ryhmään. Ja hyvä, että hypättiin.  Sunnuntaista tuli heittämällä yksi viikon parhaista päivistä. 


Olimme itseasiassa ensin jonossa toisen uimahallin vauvauintiin. Ilmeisesti emme sinne ryhmiin mahtuneet, joten vaihdoimme lennosta toiseen halliin. Kannatti vaihtaa, sillä nyt pääsimme aloittamaan uinnin ja saamme käyttää pari välistä jäänyttä kertaa sitten myöhemmin syksyllä lisäuinteina. Tähän syyskauteen kuuluu siis yhteensä 18 uintikertaa (30min). 

Ensimmäinen vauvauintikerta sujui hyvin 


Vauvauintia harrastuksena miettiessäni minulla ei ollut hajuakaan millaista se olisi. Lähdin siis hallille avoin mielin ja yritin olla stressaamatta sitä, miten ensimmäinen uinti sujuisi. Hyvinhän kaikki kuitenkin meni! Vauvauintiin ei tarvinnut ottaa ihmeempiä mukaan. Riitti kun oli oma uikkari ja pyyhe, vauvan uintitarvikkeet ja turvakaukalo. 


Voisinkin vaikka kirjoittaa myöhemmin syksyllä meidän vinkit ja koosteen siitä, mitä vauvauintiin kannattaa ottaa mukaan ja mitä siellä tapahtuu. Näissä kuvissa esiintyvä uikkari ei ole itseasiassa meillä vielä käytössä, vaan se on sitten seuraavaksi käyttöön tuleva. Ostin siis tuossa loppukesästä uikkarit kahdessa eri koossa, sillä en ollut ihan varma kauan tuo pienempi eli nyt käytössä oleva uikkari menee. Vauvoille löytyy kyllä niin söpöjä uimapukuja. 
Ensimmäinen vauvauintikerta sujui siis hyvin. Oli niin ihana nähdä oman pikkuisen ilo altaassa. Nyt aloitellaan totuttelu altaaseen hiljalleen ja kohta varmaan meidänkin vauva pääsee sukeltamaan. Jännää.


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!