Alkava syksy innostaa sisustamaan

29 elokuuta 2021


Niin siinä vaan taisi käydä, että kesä alkoi kääntyä syksyyn. Viimeiset pari viikkoa on ollut todella viileä ilma ja olen laittanut ulos muutamaan otteeseen jo kevyttoppiksen päälle. Myös vauvalle on puettu ulkoiluun merinovillahaalaria ja autoillessa lämpöpussin kaveriksi heitetty neuletakkia päälle. Pidän syksystä kyllä paljon, joten viileämmät ja syksyisemmät kelit ovat ihan tervetulleita. Ihanaa, kun on neljä vuodenaikaa. 


Viilenevä keli ja pimenevät illat innostavat sisustamaan. Helteiden paahteessa ei käynyt hirveästi mielessä sisustaa sisätiloja, sillä sisustusinto keskittyi terassiin. Nyt kuitenkin kiinnostus sisätilojen sisustamiseen alkaa taas heräillä ja olisikin kiva kaivella kesän jäljiltä kynttilöitä iltojen iloksi. 
Sisustusinnostus on näkynyt jo pienien pintaremonttiprojektien aloittamisessa. Maalasin mm. vessan kaappien vetimet mustiksi sekä fiksasin lattiavalaisimen jalan mustaksi samaisella maalilla. Voisinkin jakaa täällä joku päivä myös lattiavalaisimen muodonmuutoksen. Lisäksi olen vaihtanut meidän takkahuoneen/työhuoneen järjestystä, joka toi jo kivaa piristystä kotiin. Nyt futonsohva on siirretty uudelle paikalle, josta on kiva katsella takkatulta. 


Terassia pitäisi hiljalleen alkaa valmistella talviteloille. Viileämpien kelien myötä siellä ei kuitenkaan enää tulisi vietettyä niin paljon aikaa, joten ainakin terassimatot voisi jo kerätä pois säilytykseen. Meillä ei ole kodin sisustuksessa hirveästi näkynyt eri vuodenajat (paitsi joulunaika tietysti), mutta ehkä tänä syksynä saattaisin jopa lämmetä syksyn väreihin pukeutuneeseen sisustukseen. Saa nähdä!


Onko alkava syksy luonut siellä ruudun toisella puolellakin pienen sisustusinnotuksen? Kiinnostaako sisustaminen enemmän syksyllä?

Share your opinion:

 1. Kyllä pieni sisustusinto aina nostaa päätään, kieltämättä. Vaikka en vuodenaikojen mukaan hirveästi silti muutoksia tee. Kivalta näyttää teillä! Tuota mattoa katsellut jossain toisessakin blogissa. Onko se ollut hyvä ostos? Ja laita kuule vaan valaisimen värin muutos. Mulla on nimenomaan valkoinen lamppu ja se voisi kaivata jotain uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin aika varovasti vuodenaikoja tuon sisustuksessa näkyviin mut välillä jokin pieni piriste on ihan kiva :-)

   Mattoon olen ollut kyllä tyytyväinen. Ei ole ainakaan nyt reilussa vuodessa mennyt miksikään.

   Täytyy kirjoitella siitäkin. Ja tuo valkoinenkin valaisin voisi olla helppo fiksailla. 😊 kiitos kommentistasi! :-)

   Poista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!