@villalaxhem

14 joulukuuta 2021Nyt luvassa pieni ilmoitusluontoinen asia, sillä vaihdoin viimein Instagram-tilini nimen ja kuvan. Aikaisemmin Instagram-tilini käytti nimeä @rivitalonelio, mutta nyt kodin myymisen myötä on ollut aika siirtää katseet kohti tulevaa. Niinpä tilin nimeksi vaihtui @villalaxhem.
Villalaxhem, lyhyemmin vain pelkkä laxhem valikoitui nimeksi sen yksinkertaisuuden ja rytmikkyyden takia. Pyörittelin pitkään erilaisia suomenkielisiä nimiä, mutta mikään ei vain tuntunut enää yhtään omalta. Lax ( = lohi), viittaa tulevaan uuden kodin paikkaan ja hem taas nimensä mukaisesti tarkoittaa kotia. 


Vaikka minulle olisi ehkä ollut luontevinta valita joko suomen-, englannin- tai venäjänkielinen nimi, kuulosti tämä kaikkein parhaimmalta. Joten sillä mennään. Blogin nimi säilyy toistaiseksi samana, mutta päivitin uuden tilin tiedot myös tänne. Uuden nimen keksiminen oli yllättävän haastavaa, sillä vanhasta oli hieman vaikea luopua, ja halusin, että uudella nimellä olisi jonkinlainen merkitys. Pyörittelin kaiken maailman mustatlohet ja lohenmustat, mutta nekään ei tuntunut hyvältä, kun kotimme ei todennäköisesti tule olemaan oikeasti musta. Lohikoti kuulostaa taas vähän hassulta. Mikä siinä onkin, että ruotsiksi kaikki kuulostaa hienommalta, haha.


Tervetuloa siis seuraamaan myös @villalaxhem tiliä Instagramiin. 

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!