Miehen vaatekaapilta varastettua

24 tammikuuta 2022


Toisen roska on toisen aarre. Ainakin tässä tapauksessa. Tai en tiedä voidaanko nyt lähtökohtaisesti ihan roskasta puhua, kun tässä tapauksessa on kyse hyväkuntoisista ja laadukkaista neuleista. 
En todellakaan ole suuren luokan muotibloggaaja, mutta innostuin niin kovin miehen vaatekaapin perukoilta löytämistäni neuleista, että päätin omistaa niille ihan oman kirjoituksen. En lupaa, että tästä kuitenkaan välttämättä säännöllista blogitekstien aihetta tulee, vaikka ihan kiva vaateasioistakin olisi kirjoitella. Vaikkakin nyt kotona ollessa lapsen kanssa vaatteet usein ovat päivästä toiseen luokkaa legginsit + neule.


Muutossa tulee aina vähän katseltua vaatekaappia karsivalla silmällä, mutta jostain syystä nämä miehen neuleet ovat selvinneet jo kahdesta muutosta tänne nykyiseen kotiin asti. Neuleet olivat itseasiassa vielä unohtuneet vanhassa kodissa vaatekaapin ylimmän hyllyn perälle muutossamme, josta ne kiireessä muuttopäivänä pakkasin omaan vaatesäkkiini. Ja hyvä kun pakkasin, sillä oon tykästynyt niihin ihan hulluna. 


Kuvissa vilahtelee yksi ehdoton neulesuosikkini, jossa on tosi kaunis palmikkokuvionti. Uskoisin, että tästä tulee yksi ehdoton pakkaspäivien suosikkini. Vaikka nämä ovat miesten neuleita, sopivat ne minusta kivasti oversize-neuleiksi. Neuleet ovat toki alunperin ostettu yli 190 cm pitkälle miehelle, mutta hyvin ne sopivat myös tällaiselle 170 senttisellekin. Ihania, just sopivan rentoja neuleita. Ja nämä väritkin ovat aika kivan neutraaleja. 


Nämä kaikki neuleet ovat sellaisia, etten ole koskaan tainnut niitä mieheni päällä nähdä. Täytyy myöntää, että omastakin vaatekaapista löytyy edelleen vaatteita, joita vaan jostain syystä tule käytettyä i k i n ä ja silti ne ovat siellä vuodesta toiseen. Nyt viimeisimmässä muutossamme karsin vähän suuremmalla kädellä kirppispöydän muodossa vaatekaapiani sekä annoin osan vaatteista pikkusiskolleni.Käydäänkö siellä ikinä varkaissa kumppanin vaatekaapilla? 

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!