Muutto väliaikaiskotiin

20 tammikuuta 2022


Heippa pitkästä aikaa! Viime postauksesta ehtikin vierähtää pidempi tovi, kun ensin tuli joulu, sitten uusivuosi ja pian alkoikin armoton muuttorumba. Nyt olenkin parhaillani istumassa väliaikaiskodin työpisteen äärellä ja pahin muuttokaaos alkaa olla takana päin. Huh, onneksi. Vielä pitäisi käydä vanhalla kodilla hakemassa loput tavarat sekä tehdä loppusiivous. Sitten alkaisikin kokonaan uusi arki vain täällä väliaikaiskodissa. Ja hei, raksamatka konkreettisemmin myös! Jännittävää.


Ollaan nukuttu täällä uudessa kodissa nyt muutama yö ja viihdytty ihan hyvin. Asuinalue on meille molemmille aivan uusi, mutta pari lenkkiä koiran ja vauvan kanssa tehneenä täytyy myöntää, että tykkään tästä! Tässä on ympärillä paljon omakotitaloja ja alue vaikuttaa rauhalliselta ja viihtyisältä. Uskon, että tullaan viihtymään täällä hyvin. Meidän kodin molempien makkareiden ikkunat ovat myös metsään suunnattuja, mikä on todella kiva. 


Nyt kun muuttojutut alkavat olla selätettyjä, alkaakin katseet enemmän suuntautua jo raksajuttuihin. Tänään meillä oli lupakuvien luonnospalveri, johon en tosin vauvan hoitojutuilta kerrennyt itse mukaan. Hullua, että kohta pitäisi saada rakennuslupa hakuun. Nämä kaikki rakentamiseen jutut ovat meille aivan uusia, sillä olemmehan ensikertalaisia rakennuttajina. Toivottavasti saamme talotehtaaltamme ja vastaavalta työnjohtajaltamme tarvittavan tuen koko prosessin ajalta ja suuremmilta raksamokilta vältyttäisiin. 


Uskoisin, että aikaa alkaisi taas löytyä säännöllisemmin blogijuttuihinkin. Ainakin nyt, kun suurimmat arjen muuttujat (kodin myynti ja muutto) ovat "hoidettu". Uusi kotikin alkaa hiljalleen olla järjestyksessä eli pian saan täältäkin napsittua kuvia. Jos muuten kiinnostaa hieman reaaliaikaisempi ote päivityksiini, kannattaa ottaa Instagramista @villalaxhem seurantaan. 


Mutta oikein kivaa keskiviikkoa, siis torstaita sulle! Olen aivan sekaisin viikonpäivistä, haha. 

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!