Meille tulee Sievitalo

13 helmikuuta 2022Kaupallinen yhteistyö: Sievitalo

Meille tulee Sievitalo! Kaupat tehtiin tosiaan jo joulukuussa ja nyt olemme päässeet rakennusluvan hakuvaiheeseen. Ensikertalaisina tässä on ollut meille paljon kaikenlaista uutta, mutta meidän talotoimittajan puolelta on saanut aina onneksi nopeasti vastauksen. Elämme siis pian jänniä aikoja, kun jäämme odottamaan meidän rakennushankkeen rakennuslupaa. Tuntuu vieläkin vähän uskomattomalta, että loppuvuodesta meillä oikeasti olisi meidän perheen oma ihana ja ensimmäinen omakotitalo. Mutta niin se vaan on.

Miksi valitsimme talotoimittajaksemme Sievitalon?


Miksi valittiin Sievitalo? Puhtaasti kokonaispaketti palveli meitä parhaiten. Sievitalosta syntyi heti alkumetreillä luotettava kuva: ei hoputusta tai painostusta nopeaan kaupantekoon, vaan saimme miellyttävää palvelua aivan alkumetreiltä asti. Valitettavasti joidenkin talotoimittajien kohdalla kohtasimme painostavaa otetta, joka ainakin itsellä ostajana lyö lähinnä jarruja päälle ja saa perävalot vilkkumaan. Sievitalon myyjä taas rauhassa ehdotti meille sopivia ratkaisuja ja saimme yhdessä luotua juuri sopivan kokonaispaketin - koko perheen kodin. 


Sievitalolla on kattavat materiaalivaihtoehdot muuttovalmiiseen kotiin, mikä vaikutti myös ostopäätökseen. Vakiomateriaalit ovat oikeasti todella kivannäköisiä ja uskonkin, että me tulemme pitkälti hyödyntämään kotimme materiaalivalinnoissa vakiomallistoa. Olen jo nyt ihastunut heidän yhteen vakiolaminaattiin, joka on aivan täydellisen sävyinen eikä sitä uskoisi laminaatiksi. Kyseessä on siis tämä Loc Floorin tammilankku. Laattavalikoima vakiomallistossa on myös todella kiva.


Sievitalo ei välttämättä ollut meidän tarjousvertailumme se kaikkein edullisin, sillä tietyt valitsemamme ratkaisut varmasti näkyvät hintaa korottavina. Koimme kuitenkin, että kaikki toiveemme saatiin järkevästi sulautettua pakettiin ja saamme meille täydellisen kodin jo loppuvuodesta. Pian saadaan toivottavasti jo kuokka maahan ja pyörät pyörimään! 

Ihanaa, kun saamme meidän tulevan kodin juuri Sievitalolta. 

Share your opinion:

  1. Kivan näköinen talo teillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos paljon kivasta kommentista! :-)

      Poista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!