Laattapohdintaa

25 huhtikuuta 2022


Aloitin "julkisen" laattapohdinnan jo viikko sitten, kun kyselin Instagramin puolella kokemuksia Ragnon Concept Bianco laatasta. Meillä on tavoitteena tehdä tulevan kotimme laattavalinnat talotoimittajan vakiomallistosta ja iloksemme sieltä löytyikin yksi vaihtoehto äkkiä, joka miellytti meitä kovasti. Tämä on siis juuri tuo Concept Bianco laatta. Vakiomallistossa tämän laatan saa koossa 10x10 ja 45x45. Vakiomalliston ulkopuolelta voi valita laatan myös koossa 60x60, mutta tämä koko on sitten lisähintainen. 


Sisustusvalinnoissa itseäni miellyttää erityisesti vaaleat ja harmahtavat laatat, jotka muistuttavat sävyltään ja ulkonäöltään betonia. Tuo Concept Bianco laatta on juuri sellainen. Kysyin tosiaan kokemuksia Instagramin puolella jo viikko sitten ja olikin tosi kiva, kun muutamat laittoivat kuvia ja kertoivat kokemuksistaan! <3 Kiitos vielä, jos satut lukemaan tätä. Lisäksi meille paljastui, että melkein tulevan kotimme naapuriin on valittu juuri tätä samaa laattaa eli pääsinkin kurkistamaan sitä jo ennen Värisilmän vierailua ihan livenä. Ja se oli täydellinen!
Sisustuksessa ylipäätään pidän suht vaaleista, harmahtavista tai beigestä/greigestä valinnoista mitä tulee kodin pintoihin. Nyt siis alkaa tuntua siltä, että ainakin tällä mututuntumalla olemme tehneet jo laattavalintamme. Kaikkiin tiloihin, jonne laattaa tulee, olisi tavoitteena saada hyvin samanlainen harmooninen yleisilme. Voi siis olla, että tätä samaa Concept Bianco laattaa tulee sitten valittua jokaiseen laatoitettuun tilaan. 


Tietysti meillä on vielä edessä Värisilmän sisustussuunnittelu eli voihan sieltäkin saada jotain aivan muita uusia hyviä ideoita. Silti tuntuu, että omia mieltymyksiäni on enää niin vaikea kääntää, jos olen jo tehnyt alustavan päätöksen jonkin suhteen. Mielessä pyörii nyt vain tämä Bianco laatta ja miten kivalta se voisikaan näyttää juuri meidän kotona. 


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!