Perhearjen helpottajat ruokapöydässä

19 huhtikuuta 2022


 

Kaupallinen yhteistyö: Twistshake


Perhearjessa pienillä asioilla voi tehdä arjesta mukavampaa. Alamme ehkä mieheni kanssa olla jo tunnettuja siitä, että meiltä tuntuu löytyvän kotoa jos jonkinlaista peliä ja vempainta, jolla olemme helpottaneet vauva-arkeamme. Ja miksipä ei, mielestäni kaikki, joka tekee hyvää koko perheen hyvinvoinnille - oli se sitten vaunujen keinuttaja, itkuhälytin kameralla tai itsestään keinuttavat vaunut - ovat enemmän kuin sallittuja. 


Meillä on ne omat tietyt suosikkituotteet päivittäisessä käytössä, jotka sujuvoittavat omaa arkeamme - ruokapöydän ympärillä, mutta myös sen ulkopuolella. Ennen oman lapsen saamista en oikein ymmärtänyt muiden äitien vauvatarvikehehkutusta ja se enemmänkin aiheutti huvittuneisuutta kuin kanssa myötäilyä. Mutta kas kummaa, nyt olen itse juuri samassa pisteessä, kun olen enemmän kuin innoissani vauvatarvikkeista. Ja varsinkin sellaisista, joista on oikeasti hyötyä arjessa.
Meidän arjen helpottajat - ruokailutarvikkeet


Smoothiepussit ovat jostain syystä sellainen ruokailuväline, josta ruoka maistuu hyvin meidän lapsellemme. Smoothiepussit helpottavat myös omaa arkea, sillä niiden avulla saa oman käden vapaaksi lusikalla syöttämisestä ja voi vaikkapa syödä samalla oman lounaan tai välipalan. Lapsi saa itse imeä ruoan pussista ja harjoitella myös tällä tavoin syömään itse. Lusikalla syömisen tärkeyttä ei voi toki korostaa liiaksi, mutta välillä voi myös hyvillä mielin syödä välipalapusseista reissujen ulkopuolellakin ihan vaan kotona.
Meillä on käytössä Twistshaken uudelleentäytettävät smoothiepussit. Smoothiepussit siis avataan pohjasta ja suljetaan kaksinkertaisen sulkumekanismin avulla. Smoothiepusseihin voi tehdä itse soseita, smoothieta tai laittaa vaikkapa aamu- tai iltapalapuuron. Puurosta kannattaa toki tehdä hieman juoksevampaa, niin se kulkee sujuvasti pussista ulos. Smoothiepussit voi pestä astianpesukoneessa ja ne kestävät myös pakastuksen. Jos pussin pesee astianpesukoneessa käsitiskin sijaan, laittaisin sen ehkä ylätelineeseen kiinni pyykkipojan avulla. 


Meiltä löytyy näitä pusseja kahdessa eri koossa: 220ml ja 100ml

Twistshaken pillipullo on myös yksi suosikeistamme. Meillä on helmiäisen sävyinen pillipullo, jonne mahtuu 360 ml nestettä. Pullo on juuri sopivan kokoinen pieniinkin käsiin ja siitä on helppo juoda ilman, että vettä lentelee ympäriinsä. Tämä on tulevana kesänäkin varmasti kovassa käytössä pienillä kesäretkillä. Twistshakelta löydät erilaisiin tarpeisiin BPA-vapaat tuotteet lapsellesi tai lahjaksi ilostuttamaan läheisesi lasta. Meiltä löytyy kotoa monia Twistshaken tuotteita, joista yllä mainittujen ruokailuvälineiden lisäksi päivittäisessä käytössä on myös kylpyamme oheistuotteineen. Myöhempää käyttöä odottavat myös mm. potta ja WC-jakkara. 


Saat nyt koodilla "20villalaxhem" lisäalennuksen Twistshaken valikoimasta. Lisäale koskee kaikkia tuotteita, myös alennettuja. Koodi on voimassa 48h!Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!