Pian on taas Lapsimessut

11 huhtikuuta 2022Kaupallinen yhteistyö: Lapsimessut

Pian on oivallinen hetki kasata omat ystävät yhteen ja suunnata kohti iloisia Lapsimessuja. Lapsimessut järjestetään 22.-24.4. jälleen Helsingin Messukeskuksessa ja olen itse suuntaamassa messuille lauantaina ystäväni kanssa. Lapsimessuilla on erilaista järjestettyä ohjelmaa lapsille ja vanhemmille sekä kattava lataus näytteilleasettajia. Messut ovat hyvä hetki päästä tutustumaan tuoteuutuuksiin ja inspiroitumaan lapsien ja perheiden palveluista ja tuotteista.  


Sain Instagramin puolelle arvottavaksi kaksi kertakäyntilippua jollekin onnekkaalle voittajalle. Jos olet vielä messulippuja vailla, kannattaa käydä pikaisesti osallistumassa. Arvonnan löydät Instagram-tililtäni @villalaxhem. Arvontaan voi osallistua 14.4. asti, jonka jälkeen voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Onnea arvontaan ja toivottavasti törmäillään messuilla!


Lapsimessujen näytteilleasettajista itseäni kiinnostaa erityisesti:


Cybex - Kiinnostaa heidän tuoteuutuutensa ja muutenkin tuotteet, joita en ole aiemmin päässyt vielä testailemaan. Joku on ehkä saattanutkin huomata, että Cybex on yksi suosikkimerkeistäni mitä tulee lastentarvikkeisiin.

Omin - Olen tykästynyt erityisesti heidän trikoopipoihinsa ja tuubikaulahuiveihin. Meillä löytyy sellaiset ihanassa lilassa sävyssä.

Tunnetaitoja lapselle - Aihe on ylipäätään tärkeä ja kiinnostava. Jospa saisi uutta kiinnostavaa infoa aiheesta. 

Sohvila - Minulta löytyy Sohvilalle arvonnasta voitettuna lahjakortti ja olisikin kiva päästä livenä näkemään tuotteita ennen ostopäätöksen tekemistä. 

Gugguu - Olisikohan hyviä tarjouksia kesätuotteisiin? Sellainen tupsulippis olisi meidän pikkuiselle just passeli kesäksi.

Ainu - Meillä on käytössä Ainun ihonhoitotuotteita, joten messutarjoukset olisivat kiva juttu. 


Oletko sinä lähdössä Lapsimessuille?

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!