Vauva 2024 ♥

08 helmikuuta 2024Tuntuu vieläkin uskomattomalta kirjoittaa tästä, mutta täällä odotetaan pientä perheenlisää saapuvaksi.  Edellisen kerranhan tämä kaikki on koettu kolme vuotta sitten, vaikka välillä tuntuukin, että siitä olisi vasta pieni hetki. Mutta niin se aika on vaan mennyt ja tämä pieni "vauva 2024" on tervetullut.


Todellisuudessa olen kyllä saanut huomata, että alku- ja keskiraskaus ja muutenkin odotusaikaan liittyvät asiat ovat aivan vallan unohtuneet. Tavallaan ihan yhtä jännittävää kaikki on ollut tälläkin kertaa, joskin raskauteen ei ole arjen pyörteissä ehtinyt aina keskittyä yhtä paljon kuin esikoista odottaessa. 


Mutta tämän pidemmittä puheitta halusin tosiaan jakaa teidänkin kanssa meidän tämän vuoden suurimman lahjan, jota kovasti täällä jo odotetaan. Sisustus- ja asumisen aiheet saavatkin varmasti vastapainoksi kuluvan kevään, tulevan kesän ja loppuvuoden aikana raskaus- ja vauva-aiheistakin sisältöä, joka on aiempien kokemusten perusteella ollut tykättyä. En vielä tarkkaan ole suunnitellut toteutanko täällä edellisen raskaudenajan tyylisiä raskausviikko- tai kuukausijulkaisuja, mutta enköhän tänne jotain saa aikaiseksi. Kiitos, kun käyt täällä lueskelemassa! 


Vinkkinä pienten vauvojen äideille ja odottajille: Beemoon sähkökäyttöinen rintapumppu on nyt -20% Jollyroomin verkkokaupassa eli hintaa jää alle 35 euroa! Voit tutustua tuotteeseen lisää tässä julkaisussa.


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!