Kevään tuoksuja kotona

24 maaliskuuta 2024

 

mainos Osmia


Kevätauringon tehdessä tuloaan alkaa kaipaamaan jo kodin sisätiloihinkin raikkaita alkukesän tuoksuja. Yksi ihanimmista alkukesän tuoksuista on tuoreet koivunlehdet. Saimmekin hetki sitten säväyksen koivun tuoksua kotimme eri huoneisiin ihanien Osmian tuotteiden mukana.


Osmia on kotimainen design- ja tuoksutuotteiden valmistaja. Osmian tuotteissa toistuvat luonnon erilaiset tuoksut. Valikoimasta löytyy lempeän tuoksuisia kynttilöitä, huone- ja löylytuoksuja, shampoita sekä erilaisia saippuatuotteita. Osmia panostaa tuotteissaan ympäristöystävällisyyteen ja vastuulliseen tuotantoon. 

Olohuoneeseen koivuntuoksua


Lempeä ja raikas koivuntuoksuinen huonetuoksu tuo ihanaa tunnelmaa kodin yhteisiin tiloihin. Sijoitin Koivikko-nimisen huonetuoksun olohuoneeseen seinähyllykköön, jossa se sekä näyttää kauniilta, mutta myös tuoksuu hyvältä. Tuotteen ulkonäkö on yksinkertainen, mutta tyylikäs eli täydellinen lisä myös hyllykön sisustamiseen.

Huonetuoksun lisäksi hyllystä löytyy myös samaa tuoksua tarjoileva tuoksukynttilä. Toistaiseksi tuoksukynttilä saa olla olohuoneessa, mutta se sopisi kyllä hyvin myös eteiseen tai wc-tilaan raikkautta tuomaan. Osmian valikoimasta löytyy myös muita hyvän tuoksuisilta kuulostavia tuoksukynttilöitä, joista erityisesti "kesäyö", "omena-kaneli", "mäntymetsä" sekä joulun aikaan sopiva "joulun tuoksu" herättivät oman kiinnostukseni. 
Saunaan tunnelmaa löylytuoksulla


Saunominen on itselleni yksi tärkeä keino rentoutua. Yksi paras asia saunomisessa on ne muutamat ensimmäiset löylyt, jotka ihanasti lämmittävät koko kehoa ja kutittavat vatsanpohjasta asti. Löylyistä saa vielä astetta enemmän tunnelmaa irti lisäämällä löylyveteen muutaman pisaran löylytuoksua, jolloin myös hyvä tuoksu leijailee saunatilaan jokaisen löylykauhallisen mukana. 
Osmian löylytuoksuista olemme kokeilleet koivunlehden tuoksuista löylytuoksua, joka valtaa ihanasti koko saunan ja kylpyhuoneen olematta kuitenkaan tunkkainen tai liian voimakas tuoksu. Löylytuoksuja on saatavilla 50 ml pakkauksissa eli tuotteesta riittää monelle saunomiskerralle. 


Osmian tuotteet ovat kauniin designin ja miellyttävien tuoksujen ansiosta kiva vaihtoehto myös  tupaantulijais- tai joululajaksi ystävälle tai läheiselle. Muutaman tuotteen valitsemalla luo helposti tyylikkään lahjapakkauksen, jonka voi viimeistellä käärimällä tuotteet sellofaaniin ja kietaisemalla silkkinauhaa koristeeksi. Tuotteet saavat vastaanottajansa varmasti hyvälle mielelle! <3


Koodilla Maalis15 saat kaikista Osmian verkkokauppatilauksista -15%.Share your opinion:

 1. Huonetuoksut on kyllä ihania! Herkistyin toisen raskauden jälkeen tuoksuille, mikä harmittaa paljon. Toivottavasti helpottaa imetyksen lopettamisen jälkeen, sillä nyt monesta tuoksusta tulee heti päänsärky. Wcssä tuoksuja olen tykännyt pitää, mutta harmittaa kun niihin tottuu niin nopeasti ja sitten ei enää itse huomaa koko tuoksua. Tuntuu vähän että menee raha hukkaan. Pitääpä tutustua myös näihin tuotteisiin :) löysin vasta blogisi ja vaikuttaa kivalta! Ihanaa että jaksat kirjoitella blogia, itse en niin välitä kun kaikki siirtyy yhä enemmän instaan.
  Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos kivasta kommentista! :-) Harmi kuulla…raskausaika taitaa aika usein laukaista monelle yliherkkyyksiä. Osmian tuoksut ovat ainakin lempeitä ja tuoksun voimakkuutta voi tietysti itse hieman säännöstellä tikkujen määrän avulla (mitä enemmän, sen voimakkaampi tuoksu ja mitä vähemmän tikkuja, sen miedompi).

   Blogien kävijämäärät ovat varmasti kymmenen vuoden takaa vähentyneet, mutta edelleen pidän tätä mielekkäänä kanavana. Blogitekstien parissa pystyy paremmin rauhoittumaan kuin ehkä noiden nopeatempoisempien Instagram/TikTok-julkaisuiden pyörteessä, vaikka niillekin on paikkansa. Ja kiitos vielä ja tosi kiva kuulla, että blogit ovat edelleen myös sinun juttusi. Tervetuloa tänne uudelleenkin! <3

   Poista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!