Oman alan töitä

26 maaliskuuta 2015

Nyt on juhlan paikka! Sain tänään ilmoituksen oman alani työpaikasta, jossa käväisin haastattelussa. Mä sain sen paikan! Oon niin ylpeä itsestäni. Olin jo saanut aikaisemmin ilmoituksen Vantaalta yhdestä työstä, johon oli valittu minun sijastani joku toinen haastateltu, joten pieni jännitys alkoi jo syntyä, onko kesäksi töitä vai ei. Mutta nyt saa hengähtää.

Mähän muutan nyt siis kesäksi Kouvolaan (kesä-elokuun ajakaksi), joten majailen sitten poikaystävän äidillä. Poikaystävä taas sitten päinvastoin majailee tän kesän mun iskällä Haminassa, koska iskä otti sen tehtaalle duuniin kunnossapitohommiin. Hyvä diili siis molemmille, kun vaihdetaan päittäin.

Nyt oon niin happy, että tavallisen vesilasin sijaan valitsin sijaan valitsin kuoharilasin, haha!

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!