Rento viikonloppu

24 huhtikuuta 2015

Heippa! Täällä miä viettelen rentoa viikonloppua Mikkelissä. Saan viettää​ pitkästä aikaa viikonlopun ihan vain itsekseni. Ajattelin käydä koulun salilla ja varmaan lenkkeilemässä vähän ulkona, kun on niin nätti sää! Koulun sali on todella edullinen, joten kaikille Mamkissa opiskeleville suuri suositus sille. Hinta-laatu-suhde enemmän kuin kohdillaan.

Meidän kerrostalossa on sellainen kiva puoli, että asukkaat jättävät alaovelle lehtilokeroon omia lukemiaan lehtiä kiertoon. Sieltä voi sitten itse hakea luettavaa, mikä on musta aivan loistava idea, sillä hukkaanhan se lehti menee, jos sen vain yksi ihminen lukaisee läpi. Mä en itse tilaa tällä hetkellä mitään lehteä, joten en oikein sinne voi mitään viedä, mutta nyt oon muutaman kerran kotiin tullessa napannut sieltä kotiin luettavaa.

Mulle ei oikeastaan sen kummempia kuuluu. Koulu menee omalla painollaan ja kesätyöpaikka on onneksi itsellä nyt jo takataskussa hankittuna. Muutamia viikkoja vielä koulua ja sitten ois aika taas vaihtaa kesälomavaihde päälle, kivaa! Ja muuttaa sinne Kouvolan hoodeille, haha :-D Oon aina sanonut etten ikimaailmassa muuttaisi Kouvolaan, mutta lähdetään katsomaan...

Meillä on toukokuussa siskojen valmistujaisjuhlat. Oon meinannut varata kampaajalle ajan, sillä äiti antoi mulle synttärilahjaksi kampaajaa varten rahaa. Mietin hieman vaaleamman ilmeen loihtimista, ehkä raitoja tai liukuvärjäystä tai balayagea tms. Saa nähdä, mitä keksin!

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!