A new beginning

13 toukokuuta 2015


Heipä hei piiiiiiiitkästä aikaa. Harmittaa, kun en ole ehtinyt kirjoittaa kevään aikana, kun oli hirveesti koulujuttuja ja yksi iso projektikin. Nyt onneksi olen jo "kesälomalainen" (lue: kesäopintoja kyllä hieman), joten ajattelin, et voisin antaa taas mahdollisuuden itselleni aloittaa kirjoittamisen uudelleen. Tänne on kuitenkin kiva kirjoitella, kun omia ajatuksia, tunnelmia ja kokemuksia voi sitten lukea jälkeenkin päin. Ja eihän tässä tosiaan tullut kuin parin viikon tauko edelliseen kirjoitukseen.


Nyt olen taas palannut kuukaudeksi Haminaan ja kesä-elokuun asunkin sitten Kouvolassa. Sain Kouvolasta oman alan töitä, joten siellä sitten työskennellään kolmisen kuukautta. Olen tosta tosi ylpeä, iloinen ja onnellinen. Tulevaisuus ei olekaan ehkä niin synkkä, haha. Kesätyöt on tosi tärkeitä opintojen sekä oman osaamisen kehittämisen kannalta, eikä niiden saaminen todellakaan ole itsestäänselvyys. Keväinen projektiuurastus työturvallisuusprojektin parissa kuitenkin poiki hedelmää ja oli mm. yksi osatekijä, miksi tähän tulevaan työhöni pääsin.

Tänään vetäisin aamulla SWORKIT lite - treenisovelluksella noin 30 minuutin treenin, ja kyllä hiki virtasi. Tein noin 15 min cardiotreeniä ja loput 15 min vatsa- ja selkälihaksia. Tuntui tosi tehokkaalta treeniltä ja tulen varmasti tuota etenkin sadepäivinä (kuten tänään..) harrastamaan!

Sunnuntaina Äitienpäivänä heräsin tuo ylläolevassa kuvassa oleva suloinen ilmestys masun päälläni. Tosin tällöinkin heräsin jo ennen kuutta: musta on kai tulossa vanha? Doris on äitin ihana kissa, jonka hän itseasiassa "adoptoi" siskoltani. Nykyisin ei oikein voisi kuvitellakaan, että doris olisi äidin sijaan siskon kissa.

Tänään olis tarkoitus vähän taas siivoilla ja tehdä varmaan niitä koulujuttuja kesäopintojen puolelta. Lisäksi pitäs katella muutamia aiempia asumisterveyden labraraportteja. Mulla on noin kymmenen päivän päästä yks tentti vielä jäljellä, joten siihenkin pitäisi alkaa hiljalleen lukemaan. Huhhuh. Vielä tämä rutistus ja sitten pääsee kesätöiden pariin.

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!