Mitä kesääni kuuluu?

14 heinäkuuta 2015


Heippahei! Viimeksi kirjoittelin siitä kuinka pitkällä kesä jo onkaan. Harmiksemme kesäiset ilmat ovat olleet utuisia unelmia vielä tähän asti, mutta toivotaan, että ne tulevat sitten astetta helteisempinä elokuussa. Työntahti on onneksi tällä viikolla hieman kevyempi, jonka myötä on aikaa välillä hengähtääkin.

Meripäivistä olen höpöttänyt jo pitkin kesää, mutta kuten arvata saattaa sama homma jatkuu, haha. Ensi viikolla ne viimein sitten olisi ja olenkin ajatellut varata perjantain oikein vapaapäiväksi niiden kunniaksi. Olen niin meripäiväihmisiä kuin olla ja voi, joten hehkutus ei ota loppuakseen. Kun on koko pienen ikänsä pyörinyt kyseisessä tapahtumassa, on siitä muodostunut joka vuotinen perinne. Ei ole kesää ilman Meripäiviä, vai miten?

Viikonloppu meni omalta osaltani suurimmaksi osakseen juhlissa herkkuja syöden. Lauantaina olimme perheeni kanssa serkkuni rippijuhlissa ja sunnuntaina oli toisen samanmoisen syntymäpäivät. Herkkuja on siis saatu masun täydeltä ja mansikkakakkua (ihaninta ikinä) yli kiintiön. Musta on ihanaa, kun ihmiset jaksaa vuodesta toiseen tehdä mansikkakakkua - se nyt vaan on parasta!

Tämä viikko menee viime viikon tapaan töissä ja vapaa-ajalla lenkkeilessä. Olen innostunut vihdoin ja viimein taas lenkillä käymisestä ja viime viikolla kertoja tulikin täyteen jopa neljä. Hyvä mä! Eiköhän pistetä tällä viikolla paremmaksi, eiks niin :-)

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!