Blogihiljaisuus

16 helmikuuta 2017


Heippa! Mulla on nyt ollut reilun vuoden blogihiljaisuus tämän blogin puolella. Blogihiljaisuus johtui oikeastaan siitä, että koulu ja työ vei aivan älyttömästi energiaa muusta vapaa-ajasta, jolloin blogi tietysti jäi taka-alalle. Kirjoitin myös syksyllä 2016 vaihtariaiheista blogiani Venäjän vaihto-opinnoista, jolloin keskityin vaihtojuttuihin.

Nyt kuitenkin olen vuoden vaihteen jälkeen palannut Suomi-arkeeni ja aloittanut treenailun vanhalla kotisalillani, jossa aloitin salitreenit jo kuusi vuotta sitten vuonna 2011. En muistanutkaan kuinka kiva sali olikaan, ja miten sieltä löytyvät lähes kaikki laitteet ja painot, mitä treeneihini kaipaan. Ja kyseesshänä on kuitenkin kaupungin sali, joten julkiseksi saliksi aivan mahtava! Opiskelijalle 25 kerran treenikortti maksaa 46 euroa, eli yhdelle treenille hintaa noin 1,85 euroa. Halpaa ku saippua. :-)

Tänään vedin salilla jalkatreenin, johon otin alle Supermass Nutrionin Prezonea. Alkulämppää pyöräillessä tuntui jaloissa pientä kihelmöintiä, mikä kai oli merkki siitä, että aine rupeaa vaikuttamaan. Tein mm. prässiä +10kg enemmän ja reiden ojentajia myös +5kg enemmän kuin viimeksi.

Katsotaan, kuinka mon blogikirjoittelu tästä taas lähtee käytiin. Tietysti opparin kirjoittelu hieman rajoittaa vielä helmi-maaliskuun ajan, mutta sen jälkeen voinkin sitten keskittyä blogijuttuihin täysillä.

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!