Pakkaspäivän lumikenkäilyt

28 tammikuuta 2019Olipa ihana viikonkoppu. Jälleen. Mulla on viime aikoina ollut tosi onnistuneita viikonloppuja, sillä oon ottanut vaan pitkälti tosi rennosti, nukkunut, urheillut, ulkoillut ja viettänyt aikaa läheisten kanssa.

Viikonlopun vietin Virolahdella. Käytiin lauantaipäivällä Outlet Village Zsarissa ostoksilla ja syömässä, mutta tällä kertaa poistuin kuitenkin itse sieltä aivan tyhjin käsin. Varmasti olisin jotain kivaa voinut löytääkin, mutta jotenkin piheys iski. Ja niin kuin ehkä joskus on tullut todettua, oon enemmän nettishoppaaja kuin kaupoilla pyöriä - mukavuus kunniaan ennen kaikkea, haha. Nettishoppailussa pääsee vertailemaan ja lykkäämään ostopäätöksen tekoa pidempään, jolloin voin miettiä, tarvitsenko todella jotakin tuotetta. Zsaria voisin suosittella kuitenkin ihan vaikka vaan itärajan nähtävyytenä, onhan se nimittäin ihan toista maailmaa, kuin vaikka stadin Kampit ja Forumit.

Lauantaina käytiin vielä illalla ennen pimeän tuloa lumikenkäilemässä. Vitsit mä hurahdin siihen kyllä ihan kokonaan. Kävin sitten myös sunnuntaina tekemässä aamupäivällä Unnan kanssa lenkin pellolla ja merenjäällä lumikengillä sekä vielä iskän kanssa päivällä uudelleen noin tunnin lenkki jäällä. Ihan super kivaa puuhaa, kun ei ole pelkät polut ja ladut rajana, vaan saa mennä just siitä mistä tykkää. Pellolla olisi muuten ollut ainakin polveen asti lunta ja kyllä sitä jäälläkin oli paikoin ihan runsaasti. Iskällä on siis kahdet parit TSL:n 227 Camo-lumikenkiä, jotka maksaa about 200-250 euroa riippuen hieman ostopaikasta. En ehkä siis itselle lähtisi ostamaan, kun käyttöaste voisi Kotkassa olla aika olematon, mutta ainakin tuolla maalla toimivat hyvin.
Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!