Kuulumisia ja keväisiä kelejä

28 huhtikuuta 2019Heipparallaa! Täällä arki pyörii, salitreenit kulkee ja töissäkin on ihan mukavaa. Tän viikon helli kyllä ihanat lämpöiset ja aurinkoiset kelit kivasti, vaikkakin tänään sunnuntaiaamuna lämpötila oli jo yli 15 astetta alhaisempi. Kesä kuitenkin tuntuu tulevan hyvää vauhtia, nimittäin muutamat punkitkin on jo Unnasta jouduttu irrottamaan. Kesä on ihanaa aikaa, mutta noita punkkeja en kyllä ole kaivannut...Perjantaina kävin ystävän kanssa parin tunnin lenkillä töiden jälkeen. Löysimme tiemme Langinkosken Keisarilliselle Kalastusmajalle, joka oli kyllä ihan sairaan siisti paikka. En ollut siellä koskaan aikaisemmin käynyt, joten aivan varmasti tulen siellä suunnilla lenkkeilemään useamminkin tulevan kesän aikana. Siellä oli myös kesäkahvila, joten päiväkahvit voisi olla kivat lenkin päätteeksi siellä.

Kevään aikana olen hakenut myös pariin täydennyskoulutushommaan, joista enemmän mikäli toiseen niistä pääsisin. Toinen on digitaaliseen myyntiin ja markkinointiin liittyvä ja toinen taas teollisuuden kunnossapitojuttuihin. Hyvin erilaiset koulutukset siis, mutta molemmat kuitenkin mua kiinnostavia ja toisivat hyvää täydennystä mun osaamiseen. Molemmat ovat noin 1-1,5 vuoden mittaisia koulutuksia ja työn ohessa toteutettavia. Saa nähdä pääsenkö jompaan kumpaan, toivottavasti. Haluaisin täydentää omaa osaamista, jolloin myös työssä kehittyminen ja laajempi tehtäväkenttä olisi mahdollista. Mutta palataan näihin uudelleen, mikäli opiskelupaikka irtoaa.

Kivaa sunnuntaita!

Share your opinion:

 1. Kiva kirjoitus! Tuollainen täydennyskoulutus on kyllä aina kannattavaa. Tyttäreni on harkinnut alan vaihtoa täällä Raumalla ja on kiinnostunut juurikin tuosta teollisuuden sopimuskunnossapidosta. Toivottavasti sait mieleisen opiskelupaikan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Itse tässä Kunnossapidon muuntokoulutuksessa opiskelleena voin suositella tämän tyylistä koulutusvaihtoehtoa ehdottomasti. 😊

   Poista
 2. Arvelisin molemmilta aloilta löytyvän hyviä uramahdollisuuksia, kun teknologia kehittyy. Teollisuuden kunnossapidon puoli kuulostaa minusta enemmän tekniseltä. Myynti ja markkinointi taasen on varmaan enemmän ihmisläheistä. Toivottavasti olet tyytyväinen valitsemaasi tiehen. Hyvää kesää.

  VastaaPoista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!