Uutta ilmettä kotiin - BGA Nordic

06 huhtikuuta 2019


Kaupallinen yhteistyö BGA Nordic kanssaOtsikostakin varmaan jo arvaatte, että mä oon saanut vihdoin BGA Nordicilta kuvasuurennoksina tilaamat taulut kotiin asti. Mähän tosiaan tilasin kaksi 20x30 cm kokoista kuvasuurennosta, joilla halusin luoda just mun näköiset kaksi taulua. Mua rehellisesti sanottuna pikkuisen jopa pelotti, minkäläiset taulut sieltä ilmestyykään, sillä taulujen teetättäminen puhelinkuvista ei ole aina se kaikkein toimivin ja laadukkain vaihtoehto.

Onneksi jännitin asiaa kuitenkin ihan turhaan. Kuvat olivat nimittäin juuri niin kivat kuin vain voivat puhelinkuvalaadultaan olla. Jes! Aiheeseen liittyvässä ensimmäisessä postausosassa en tosiaan vielä kertonut, mitä olin taulujen kuviksi valinnut. Joku kuitenkin saattoi vetää omia johtopäätöksiään ja arvaus ehkä osua oikeaan? Mä nimittäin päätin tilata taulut itselleni kaikkein rakkaimmasta tyypistä. Eli Unnasta!Olen todella tyytyväinen, että päätin teetättää taulut mustavalkoisina. Ne ovat tällaisina paljon helpompoi yhdistää sisustukseen ja uskon, että niiden värit eivät olisi olleet kovin hyvälaatuisia puhelinkuvalaadun takia. Kuvista tuli mielestäni tosi nättejä, ja jos muistan oikein tämä 20x30 cm kuvakoon hinta pyöri siinä 7-10 euron paikkeilla. Ei siis kovin hintava.

Tilasin lisäksi kehykset, sillä BGA:n sivuilla oli laaja valikoima myös näitä. Ennestään mulla toki olisi ollut jotain omiakin kehyksiä, mutta tuntui helpommalta tilata suoraan kuville omat ja uudet, niin ei tarvitsisi vaihdella vanhoihin kehyksiin vanhojen kuvien tilalle uusia. Ja onhan se oikeastaan aika kiva, että kehykset ovat samanlaiset molemmissa tauluissa. Suosin usein tosi pelkistettyjä kehyksiä ja sellaiset valistin myös tälläkin kertaa. Kehyksien hinnat taisivat olla edullisimmillaan tälle kuvakoolle noin 10 euroa.Yhteistyö- ja tilauskokemus BGA:n kanssa jäi mieleeni oikein positiivisena, eikä mulla ole mitään huonoa sanottavaa verkkokaupasta tai tilauksen tekemisestä. Tauluvalikoima oli sopiva, erilaisia nättejä kehyksiä oli moneen makuun ja kaiken huipuksi taulujen ohessa sivuilta voi hankkia myös peilejä ja valokuva-albumeita. Taulut olivat pakattu hyvin suojamuoviin, jotta ne säilyvät myös kuljetuksessa ehjinä. Kiitos vielä BGA:lle.

Share your opinion:

  1. Kauanko kesti että taulut bga:lta saapuivat? Ja saitko heti tilausseuranta koodin tmv. Vai jouduitko odottamaan niitä kauankin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Taulut on tilattu 2019 maaliskuussa. Silloin taulut saapuivat ihan muutamassa päivässä, eikä ongelmia tilauksen suhteen ollut.

      Poista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!