Eteisen pyöreä peili

14 huhtikuuta 2020

P4140091

Tervetuloa kurkkaamaan meidän pikkueteiseen! 

Vihdoinkin saimme ulkoeteisen seinälle peilin asennettua ja ulos lähtiessä voi näppärästi vilkaista vielä peilistä naamariaan ennen kotoa poistumista. Meillä on tosiaan kodissamme perinteinen pieni ulkoeteinen, josta pääsee vasta ns. pääeteiseen. Muutamia viikkoja tässä asuneena huomasimme pian, että ulkoeteisessä olisi hyvä olla oma peili. 

Mietin vaihtoehtoja sekä suorakaiteen ja neliön että pyöreän peilin välillä. Suuri suorakaiteen tai neliön mallinen peili olisi toki näyttävä ja peilipinta-alaa olisi pyöreään peiliin verrattaessa enemmän. Kuitenkin pyöreät peilit miellyttävät omaa silmääni tällä hetkellä enemmän, joten päädyin pyöreään malliin, joka sopii hyvin kenkäkaapin ylle. Kovinkaan suurta pyöreää peiliä tilaan ei mahdu, joten koon tuli ehdottomasti olla halkaisijaltaan max. 85cm. 


P4140131
P4140132
P4140097


Pyöreitä peilejäkin on monia eri kokoja erilaisin reunuksin. Pidän mattamustasta, mutta myös kultaisesta, joten pohdin näiden kahden raamivaihtoehdon välillä. Sattumalta kuitenkin huomasimme kukkalaatikko-ostosten yhteydessä kultaraamisen (ja iloksemme edullisen) peilin, joka lähtikin sitten hyvin rivakasti mukaamme. Täytyy mainita nyt hieman ohi aiheen tässä, että välttelemme tällä hetkellä todellakin kauppareissuja ja tilaamme ruoat pääasiassa noutoina. Satunnaisesti joitakin asioita kuitenkin "joutuu" hakea myös konkreettisesti kaupasta. Onneksi harvemmin kuitenkin.

Nyt meidän eteistä koristaa kaunis pyöreä peili, joka on halkaisijaltaan 65 cm. Peili on omaan silmääni oikein ihana ja sopii pikkueteiseen kuin nenä päähän. Vielä olisi tarkoitus hankkia suurempaan eteistilaan pidempi pukeutumispeili, mutta sen suhteen emme ole vielä tehneet päätöksiä suuntaan tai toiseen. Ehkä jokin valkea vaihtoehto tai kenties juuri se mustaraaminen? 

P4140130
P4140096
P4140133


HI! FROM

Share your opinion:

 1. Hei! Mistä löysitte tämän peilin? Olen etsiskellyt samanlaista samassa kokoluokassa, mutta harvassa näyttää olevan juuri tuollaiset, joissa itse kehys on kapea ja ohut, todella monissa on paksu/syvä kehys :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tää ostettiin huhtikuussa Hong Kongista (nyk. Rusta). En osaa sanoa, oliko poistuva tuote valikoimasta, sillä en löytänyt ainakaan verkkosivuilta. Liikkeestä saattaisi tosiaan ehkä vielä löytyä.

   Huomasin kuitenkin BGA:n sivuilla hieman samankaltaisen, https://www.bga.fi/peili-jersey-messinki-60-cm-?refSrc=51037958&nosto=productpage-nosto-1 .

   Poista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!