Aamiainen terassilla

10 elokuuta 2020

Vietettiin viime viikonloppuna siskojen viikonloppua, sillä sain pikkusiskoni yökylään pariksi päiväksi.  Yhteisiä aamupalahetkiä meille onkin kertynyt jo useammasta kaupungista ja eri kodista aina Hangosta Kuopioon asti. 

Meillä on ollut tapana aina panostaa (edes hieman) aamiaiseen siskon tullessa kyläilemään. Vaikka aamiainen on toisinaan kiva käydä syömässä valmiissa pöydässä vaikkapa hotellin aamupalapöydässä, on se hauska koota myös ihan itse. Varsinkaan, kun kivan aamupalan muodostaminen ei loppupeleissä paljoa vaadi! Nyt pääsimme vihdoin korkkaamaan aamiaisen nykyisen kotini terassilla ja onneksemme vielä hyvin lämpöisessä ja aurinkoisessa säässä.Tällä kertaa aamupala muodostui täytetyistä croissanteista ja kreikkalaisesta jogurteista marjojen kanssa, tietenkään appelsiinimehua ja kahvia unohtamatta. Olen yleensä syönyt croissantit sellaisenaan, mutta sisko ehdotti niiden täyttämistä tuorejuustolla, leikkeleellä, juustolla sekä salaatilla ja kurkulla. Kannatti tehdä poikkeus sääntöön ja kokeilla, sillä niistä tuli mielettömän hyviä. 

Pienikin panostus aamiaiseen antaa varsin mukavan startin päivälle. Aamiaisen parissa on kiva vaihtaa kuulumisia, keskustella ihan vain niitä näitä tai vain nauttia hetkestä. Pieni panostus aamiaiseen virkistää niin paljon nopeasti työmatkalla syötyä aamiaista enemmän. Varsinkin jos - kirsikkana kakun päällä -  miljöö on mieluinen. Toivottavasti pian päästäisiin taas nautiskelemaan aamupalaa yhdessä (molempien sisarusten kanssa).

Mukavaa elokuista uutta viikkoa,
Share your opinion:

 1. Ai että, terassi aamiainen on luksusta!♥

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Niin tavallista, mutta silti pientä luxusta :-)

   Poista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!