Ruokaelämyksiä

20 elokuuta 2020Maanantaina palasin töihin kesälomalta, joten nyt on aivan täydellinen hetki palata takaisin viikon takaisiin ruokahetkiin Kuopiossa. Omissa kulutustottumuksissani olen havainnut seuraavanlaisen muutoksen, ettei materiaan niinkään kovin mielellään laittaisi rahaa, kun taas palveluhinin ja elämyksiin panostaminen tuntuu paljon paremmalta vaihtoehdolta. Hyvä ruoka on ehkä elämyksistä parhaimpia, ja se yhdistettynä hyvään palveluun, lähentelee pian jo täydellisyyttä. 

Pöytävarauksen olimme tehneet Kitchen Galla -nimiseen ravintolaan, joka sijaitsi Lapland Hotels Kuopiossa. Olimme valinneet yllätysmenun, joka muodostui neljästä ruokalajista ja kolmesta pienemmästä ruokaylläristä. Menulla oli hintaa 59,90 euroa henkilöltä - mielestäni erittäin hyvä hinta-laatusuhde kokonaisuudessaan. Menu sisälsi pohjoisen makuja, kuten poroa, järvikalaa, mätiä ja metsän antimia, kuitenkin pienellä japanilaisella twistillä.  Aivan tarkkaan en uskalla lähteä nimeämään mitä kaikkea menu sisälsi, sillä annoksissa oli monia eri raaka-aineita, joita en tarkkaan enää osaa yksilöidä. Sen sijaan annetaan kuvien puhua puolestaan. 
Jätin tarkoituksella muutamien ruokalajien kuvia tästä pois, jos kiinnostuneita menun testailijoita löytyisi. Kivempi, jos jotain jää myös yllätykseksi!

Mikäli etsin Kuopiosta hyvää, pidemmän kaavan illallispaikkaa, annan ehdottomasti ääneni Kitchen Gallalle. En osaa sanoa, onko yllätysmenu vaihtuva (todennäköisesti on), mutta voisin syödä saman setin vaikka uudelleenkin. Niin maistuvaa, kaunista ja hyvää palvelua. Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!