Kodin työpisteellä

06 syyskuuta 2020Syyskuu tarkoittaa monelle koulun tai (etä)töiden jatkumista kesäloman jälkeen. Myös omalle kohdalleni syyskuu toden totta oli taas startti opiskeluille sekä toisinaan myös töiden tekemiselle kotoa käsin. Ja eihän siinä, sillä kyllähän etäopiskelut ja -työt ovat mukavia.

Hankimme loppukeväästä työpöydän takkahuoneeseemme, jonka ympärille lähdimme rakentamaan tarpeisiimme soveltuvaa työpistettä. Henkilökohtaisesti olen päässyt nauttimaan uudesta työpisteestä vasta nyt elo-syyskuun vaihteessa, sillä aikaisemmin mies teki siinä etätöitä koronarajoitusten takia useamman kuukauden. Ai että on ollut ihana päästä kunnolliselle työpisteelle keittiönpöydällä työskentelyn jälkeen, haha. 
Tilasimme tosiaan työpöydän jo aikaisemmin keväällä, mutta siitä huolimatta se saapui meille vasta aivan toukokuun lopussa. Toimitusaika olikin yllättävän pitkä, joten pöytää saatiin odotella melkein kaksi kuukautta. Pitkät toimitusajat ovat muuten niin rasittavia! 

Työpisteelle hankimme myös valkoisen tuolin (jonka toimitusaika oli muuten aivan yhtä kamalan pitkä...), jossa muovisuudestaan huolimatta on oikein hyvä istua. Tietysti ehkä päivittäiseen työskentelyyn olisi hyvä olla "oikea" työtuoli, mutta tällaiseen satunnaiseen duunailuun kuppituoli passaa hyvin. Viime viikolla saimme myös tuliaisina pöydän koristeeksi kauniin orkidean. Laitoin sen kaveriksi maalaamani canvastaulun vastakkaiselle seinälle. Eiköhän näissä puitteissa kelpaa opiskella koulujuttuja ja tehdä töitä. :-)


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!