Lasipöytä vaihtui mustaan

22 tammikuuta 2021Muutamia kuukasia sitten meidän olohuoneen lasipöytäyhdistelmä sai siirtyä uuden sohvapöydän tieltä. Olin jo pidempään miettinyt pöydän vaihtamista toiseen, sillä vaikka lasipöytä kuinka kaunis onkin, ei se aina ole turvallisin vaihtoehto. Etenkin kuin aurinkoisina päivinä meillä paistaa etelästä suoraan olohuoneeseen. 


Päädyimme vaihtamaan olohuoneen lasipöydät mustaan, melko perinteisen malliseen sohvapöytään. Pöytä on pelkistetty, mutta sopii mielestäni hyvin olohuoneeseen. Ehkä jopa paremmin kuin edelliset lasipöydät, jotka tuntuivat katoavan muuhun sisustukseen läpinäkyvyydellään. Tilasin pöydän Vekestä, josta itseasiassa en ole koskaan aikaisemmin tilannut ikinä mitään. Pöytä onneksi saapui suht nopeasti ja onnistuin jopa itse kasaamaan pöydän kokoon (meillä mies hoitaa normaalisti nämä kasaushommat :-D). 


Musta kulmikas pöytä tuo kivaa särmikkyyttä muuten melko pehmeillä materiaaliaaleilla sisustettuun olohuoneeseen. Pöydän pintamateriaali on helppo pitää puhtaana, vaikka toki siinä näkyykin luonnonvalossa nopeasti koirankarvat ja pölyisyys. Melko ahkerasti saa olla siis pyyhkimässä pintaa, mutta sama homma se oli lasipöytienkin kanssa. Ainoana miinuksena pöydässä on nyt se, että menin töhrimään sitä askarrellessani häidemme kutsukortteja sen päällä...Pöytä oli tietysti suojattu, mutta liimapurkki oli suljettuna ollut pöydän pinnalla eri kohdissa (purkin alla ei ollut myöskään liimatahroja), mikä oli aiheuttanut jonkinlaisen reaktion liimapurkin ja pöydän pinnan välille. Nyt pöytää nimittäin koristavat muutamat erikoisen näköiset jäljet. Hups!

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!