Kurkistus vauvanhuoneeseen remontin jälkeen

24 huhtikuuta 2021


Ikuisuudelta kestäneen tuntuinen vauvanhuoneen remontti on vihdoin valmis! Viimeiset lattialistat laitettiin kiinni alkuviikosta, jonka jälkeen pääsimme kasaamaan huonekaluja huoneeseen sekä laittamaan tavaroita paikoilleen. Johan tuota remonttia ja sekasortoa olikin kestänyt viikkotolkulla. 


Vaikka remontti kesti kauan, se on oli kyllä jokaisen työtunnin väärti. Mies käytti hurjasti aikaa ja energiaa (sekä rahaa) tytön huoneen laittamiseen. Lopputuloksesta tuli niin hyvä! Vauvanhuoneesta käytännössä kaikki muu meni uusiksi paitsi lattia säilytettiin entisellään. Seinät tasoitettiin ja maalattiin sekä yksi seinä sai tehosteeksi tapetin. Lisäksi kattopaneelit ja valaistus uusittiin täysin. Aikaisemmin katossa oli perinteinen valaistus eli paikka vain riippuvalaisimelle, mutta nyt kattoa koristavat 8 upotettua led-spottivaloa, joiden valaistustehoa saa helposti säädettyä. Itsehän olisin ehkä mennyt remontin suhteen sieltä mistä aita on matalin, mutta onneksi remontin päävastuu ei ollutkaan minulla. Itse auttelin vähän maalaushommissa, mutta muuten kaiken kunnian saa kyllä puoliso huoneen remontoinnin ja remontin suunnittelun osalta. Ja oli meillä tietysti muutamia apuvoimia auttamassa kattopaneelien ja valaistuksen laitossa sekä tapetoinnissa, joista ei voi olla kuin kiitollinen! 


Ihanaa, kun huone on vihdoin siinä pisteessä, että sitä voi hiljalleen alkaa sisustaa. Olemmekin kasanneet nyt huoneeseen jo lipaston ja pinnasängyn, joista tosin pinnasänky siirtyy vielä vauvan synnyttyä meidän makkariin. Lipaston päälle kasattiin hoitotaso, joka voidaan myöhemmin irrottaa pois. 


Postausta kuvittivatkin nyt muutamat kuvat, joista pääsee hieman kurkkimaan remontin osalta valmista, mutta sisustuksen osalta keskeneräistä vauvanhuonetta. En vaan voisi olla tyytyväisempi. Lisäksi alla vielä muutamat kuvat lähtökohdista, mitä sattui löytymään. Emme valitettavasti ottaneet varta vasten kuvia huoneesta ennen remonttia, mutta muutamia otoksia onneksi löytyi. Aika hurja ero tähän nykyiseen verrattuna. Nyt huone on tuhat kertaa valoisampi.
Share your opinion:

 1. Upea huone!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, tästä tuli ihana omastakin mielestä. ❤ Niin paljon valoisampi ja nätimpi kuin aikaisemmin:-)

   Poista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!