Kaunein vaunuverho

22 huhtikuuta 2021


En tiedä, onko liioittelua kirjoittaa kokonainen postaus vaunuverhosta, mutta mielestäni tämä meidän vaunuverho on niin nätti, että se ansaitsee oman valokeilansa. Vaunuverhoa toiset pitävät ehkä turhakkeena, sillä verhona voi hyvin käyttää ihan vaan harsoa tai ohutta peittoa, mutta itse esikoista odottavana halusin nimenomaan ihan käyttötarkoitukseensa soveltuvan kapistuksen. 


Olen aivan ihastunut Newbien vaaleanpunaiseen pupukuosiin. Pupukuosia meidän kotoa löytyykin vauvalle yöpuvun muodossa, pieninä säilytyspussukoina, vauvanhuoneen seinältä tapettina sekä nyt myös vaunuverhona. Pupukangasta ei ole saatavilla metritavarana, vaan teetätin ompelijalla tyynyliinasta vaunuverhon. Tilasin vaunuverhon ompelijalta, sillä omaa ompelukonetta meiltä ei tällä hetkellä kotoa löydy (paitsi ikivanha Singer...). Vaunuverhon ompelu ei kuitenkaan olisi ilmeisesti kovinkaan monimutkaista, mutta siitä huolimatta oli mukava tukea suomalaista yrittäjää sekä päästä samalla itse helpommalla. 


Vaunuverho saapui vihdoin viime viikolla ja virittelinkin sen heti koristamaan vaunuja. Ja ai että se on kaunis! Newbien pupukuosi on kyllä yksi ihanimmista, mihin itse olen törmännyt. Saa tosin nähdä tulevatko puput jossain vaiheessa korvista ulos, kun sitä löytyy nyt meiltä vähän joka nurkasta, haha. 


Mitä mieltä olette vaunuverhosta? Vaunuverho sopii mielestäni kivasti mustiin vaunuihin ja tuo niihin sopivasti väriä. :-)


Lue myös

Meidän yhdistelmävaunut: Cybex Priam Chrome Brown

Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!