Mökkihaaveita

27 kesäkuuta 2021


Kaupallinen yhteistyö: Sortter, sisältää mainoslinkkejä (*)


Järvi- tai merimaisema. Vihreä nurmikko. Laituri. Kesäkeittiö. Mökkisauna. Oma kesämökki. 


Haaveilu omasta kesämökistä on vallannut meidän kodin. Erilaisia, toinen toistaan ihanampia mökkivaihtoehtoja on fiilistelty eri myyntisivustoilta. Oma kesämökki olisi ihana. Se olisi paikka, jossa meidän pieni perhe voisi viettää kesänsä, ja miksei olosuhteiden salliessa vaikkapa nauttia siellä myös syksystä, keväästä ja talvestakin.

Meidän unelmamökki sijaitsisi joko järven- tai merenrannalla. Myynti-ilmoitusten perusteella tällaiset hyväkuntoiset mökit ovat joko jo valmiiksi pyynniltään tolkuttoman kalliita, tai edullisemmat taas suuremman remontin tarpeessa. Mökin hankinnassa itselle tärkeintä olisi kuitenkin hyvä sijainti, sähkö(ja vesi-)liittymä sekä mökkitontin ominaisuudet, jonka jälkeen tulisikin sitten arvioida tontilla olevan mökin kuntoa ja mahdollisia remontointitarpeita. Näkisin meidän kohdallamme nimittäin järkevämmäksi ostaa mökkipaikan, joka ei jo heti alkuunsa olisi viimeisen päälle kallis lukaali.


Mökin hankinnan kanssa voi tulla vastaan tilanne, että tarvitsee ottaa mahdollisen mökkilainan lisäksi *remonttilainaa. *Sortter on kotimainen lainojen kilpailutus- ja vertailupalvelu, jonka kanssa pääsin tekemään kaupallista yhteistyötä mökkihaaveiluuni liittyen. Sortter kilpailuttaa puolestasi lainanantajat ja tarjoaa sinulle parhaimman lainatarjouksen - oli sitten kyse tarpeesta pieneen tai suurempaankin remonttilainaan. Sortterin avulla voi myös esimerkiksi kilpailuttaa vanhan lainansa koron. 

Vaikka nyt meillä ei olekaan otollisin hetki kesämökin hankinnalle, on ollut silti ihana leikitellä ajatuksella omasta kesämökistä. Olemme törmänneet jo pariin otteeseen muutamaan ihan todella kivaan mökkipaikkaan lähellä isäni kesämökkiä. Vauvamme on kuitenkin nyt vasta parin kuukauden ikäinen ja tarkoitukseni olisi jäädä myös hoitovapaalle vanhempainvapaiden jälkeen, jolloin mökin hankinta ei olisi ehkä juuri nyt taloudellisesti järkevin vaihtoehto. Mutta, toivottavasti joskus tulevaisuudessa meillä olisi se oma ihana kesämökkipaikkamme. Meidän mökki.


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!