Koiralle uima-allas

13 heinäkuuta 2021


Huh hellettä. Nyt on ollut kyllä ihan ennätyshelteiden kesä. Ei varmaan ikinä oman elämäni aikana ole ollut tällaista helleputkea. Päivisin on paikallaankin tukalaa ja ulkoilu muutoin kuin terassisohvalla on melkoisen raskasta. 


Hankimme viime viikonloppuna Unna-koirallemme oman uima-altaan terassille. Unna ei hirveästi näillä keleillä terassilla viihdy, mutta ajattelimme josko allas tekisi ulkona olemisesta miellyttävämpää. 


Unnan uima-allas näyttää aivan minikokoiselta ihmisille tarkoitetulta uima-altaalta. Allas sopii siis hyvin myös terassin sisustukseen, haha. Altaan halkaisija on 160cm, joten se on jo suhteellisen isokokoinen koiran altaaksi. 
Olin katsellut samaa allasta jo aikaisemmin kuitenkaan sitä ostamatta. Nyt sen sattumoisin saikin alennetulla hinnalla, joten allas hankittiin Unnalle syntymäpäivälahjaksi. Pienen alku-ujostelun jälkeen allas näyttää saavan hyväksynnän Unnaltakin, jes! 


Uima-allas hankittiin tosin myös vauvan takia. Ajattelimme, että jo seuraavana kesänä allas olisi kiva myös vauvalle viilentymiseen ja vesileikkeihin. Terassillamme on iso aurinkovarjo, jonka saa näppärästi käännettyä myös altaan päälle suojaksi, joten vaikka altaassa itsessään ei katosta olekaan, pystyisi sitä hyvin käyttää myös vauvan kanssa. Löysimme altaaseen myös sopivankokoisen suojapeitteen, joka on hyvä olla ainakin silloin, kun allas otetaan vauvalle käyttöön.Allas menee todella pieneen tilaan, joten sen talvivarastointi on helppoa. Allasta ei siis tarvitse erikseen täyttää ilmalla, vaan se on sellaista paksumpaa muovia, joka pysyy muodossaan veden lisäämisen jälkeen. Altaan säilytyslaatikko on noin 25x40cm eli se mahtuu hyvin pienempäänkin kaappiin tai vaatekomeroon.


Uima-allas oli kiva löyty, josta varmasti on iloa sekä koiralle että myöhemmin myös lapselle tulevia kesiä ajatellen. Ja miksei altaaseen istahtaisi vilvoittelemaan vaikka itsekin.


Share your opinion:

 1. Moikka, ihana allas! Minkä merkkinen tämä on tai mistä ostit? Kiitokset 😌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on Rustasta ostettu. Mieheni kävi tämän sieltä ostamassa, mutta taitaa olla tämä allas: https://www.rusta.com/fi/fi/koiran-uima-allas-pet-club-p756015800301.aspx . Näitä oli siis ollut eri värejä.
   Ostettiin lisäksi suojapeite tähän erikseen Mustista ja Mirristä. 🙂

   Poista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!