Marmorinen pikkupöytä terassille

20 heinäkuuta 2021Hiljalleen terassin sisustaminen edistyy. Kun kävimme kesäkuussa kaupoilla etsimässä terassille sopivaa kulmasohvaa, muistan vilaukselta kiinnittäneeni huomiota marmoriseen pikkupöytään kuitenkaan suuremmin sitä tutkimatta. No, terassille löytyi vihdoin sopiva sohva, joten olikin löydettävä sohvan edustalle jokin kiva pikkupöytä, johon voisi laskea juomalasin tai muuta pikkutavaraa käsistään. Pöydäksi sopisi parheiten suht pieni ja pelkistetty pöytä, jotta lattiatilaa jäisi enemmän käyttöön. 


Jostain syystä tämä ohimennen havaitsemani marmorinen pikkupöytä jäi vahvasti mieleeni, vaikka kävelinkin vain tosiaan nopeasti sen ohitse kaupassa. Niinpä minun ollessa vauvan kanssa kotona mies kävi uudelleen liikkeessä katsastamassa pöydän ja siihenhän sitten päädyimme. :-)

Valitsimme sohvapöydän mustana, sillä vaaleampi beigensävyinen ei olisi ehkä muutoin sopinut terassin sisustukseen. Terassipöytä oli kaiken lisäksi aika mojovassa alennuksessa, joten pöydälle ei jäänyt hintaa kuin neljäsosa alkuperäisestä hinnasta. Hankimme suoraan sitten kaksi samanlaista pöytää, joita on helppo siirtää sivuun pöytälevyjen päällä olevien kahvojen avulla. Näppärä, edullinen ja pieni pöytä - juuri sopiva kulmasohvan kanssa.


Aika kiva pikkupöytä, eikö? 


Share your opinion:

  1. Hei, mistä tämän hienon pöydän ostitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tämä on ostettu Rustasta. Alennuksen jälkeen hintaa jäi vain 5e pöydälle. En ole ihan varma onko näitä vielä saatavilla, mikäli näissä oli poistomyynti kyseesä. Käyhän kurkkaamassa, josko vielä löytyisi :-)

      Poista

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!