Vauvan lempilelut juuri nyt

31 heinäkuuta 2021sisältää mainoslinkkejä (*)


Meidän kolmikuinen on alkanut kiinnostumaan yhä enemmän ja enemmän leluista. Reilun kuukauden iässä lempparilelu oli ehdottomasti ainun pehmokettu, mutta nyt lelukaartiin on päässyt muutama muukin lemppari. 


Mitkä ovat beben lempparilelut noin kolmen kuukauden iässä?


Leikkimatto 


Tämänikäinen vauva alkaa viihtymään paremmin seläällään ja vatsallaan, joten yksi huippujuttu juuri nyt on *leikkimatto. Saatiin tämä leikkimatto äidiltäni lahjaksi mun babyshowereilla ja tää on ollut aivan super kiva! 


Leikkimatossa on useampi lelu, jotka rapisee, helisee ja tärisee, joten kaikenlaista kiinnostavaa pienelle löytyy. Leikkimaton yläosassa on myös soiva lintu, joka soittaa useita tuttuja kappaleita (jotka tämä mamma alkaa osaa jo ulkoa...). Vauva viihtyy nyt paremmin leikkimatolla jo ihan itsekseenkin, joten tälläinen "aktiivinen" matto pitää mielenkiinnon yllä. Iso suositus! Tämän leikkimaton saa tilattua esimerkiksi *Jollyroomilta.


Pupu-kirja


Kirjojen lukemista oon odottanut erityisesti itse. Tällä hetkellä kirjojen lukeminen rajoittuu vielä vain kuvien ihmettelyyn, jota pieni jaksaa tehdä pitkäänkin. Värit kiehtovat varmasti kovasti, joten kirjan sivuja on ihmeellistä katsella.


Annoin tämän kirjan miehelle isyyspakkauksessa ja toivottavasti tästä tulisi tärkeä isin ja tytön yhteinen juttu.

Babybjörn sitterin lelukaari


Meiltä löytyy Babybjörn sitteriin lelukaari, joka on vihdoin alkanut kiinnostamaan pikkuista. Vauva alkaa hiljalleen viihtymään pidempiä aikoja sitterissä istuen ja lelukaarta ihmetellen. 


En tiedä alkaako hän myös havaitsemaan omat kätensä, sillä hän on alkanut pyörittelemään lelukaaren osia! Jännää seurata vierestä tämän pikkukaverin kehittymistä <3

Pehmokirja


Kirjakategoriasta yksi suosikki on myös pupuaiheinen, samenttinen pehmokirja. Kirjassa on yhdellä sivulla peili, joka erityisesti kiinnostaa vauvaa. 


Tämäkin on saatu omalta äidiltäni lahjaksi. 


Share your opinion:

Jätäthän vain asiallisia kommentteja.

Kiitos kommentistasi!